Elítélitek azokat a gazdikat,akik csókolgatják a kutyájukat,bele engednek nyalni a fagyijukba,ételükbe a kutyájuknak?
Néha adok az enyémnek egy-két puszit :)
Azzal, hogy beleegyen az ételembe, több problémám is van.
Nem ítélem el, ha valaki együtt fagyizik a kutyájával (mert semmi közöm hozzá, ő dolguk), de inkább nem is nézek oda.
Azt nem engedem, hogy beleegyen a kajámba, amíg eszek, nem a kutya a főnök, nézhet szépen, mint akit éheztetnek, de nem ehet a kajámba, csak akkor adok neki esetleg, ha én már befejeztem, és a tányért is csak akkor nyalogathatja ki.
Egyébként én senki után nem eszek, nem iszok, gyerekkoromban sem voltam hajlandó olyan evőeszközzel enni, amit más családtagom (akár a szüleim, nagyszüleim) már a szájába vett.
Viszont én is lenyalogathattam a sütikrémes kanalat, és kikanalazhattam a tálat, miután a krémet a sütibe töltötték, és maradt egy kevés, viszont utána az edény el lett mosogatva, és én is elmosogatom a tányért, evőeszközt evés után, akár megengedem a kutyámnak, hogy kinyalogassa a maradék szalonnazsírt, paradicsomlét, akár nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!