Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Elítélitek azokat a gazdikat,a...

Elítélitek azokat a gazdikat,akik csókolgatják a kutyájukat,bele engednek nyalni a fagyijukba,ételükbe a kutyájuknak?

Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 09:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Melyik választ törölték?
2020. máj. 26. 10:31
 22/27 anonim ***** válasza:
95%

"Mindenkit lepontoztam hálából, amiért töröltettétek a válaszomat."

Én meg megmondlak az óvónéninek, bebeeee!!

2020. máj. 26. 10:31
 23/27 anonim ***** válasza:
43%
Most derüljön ki hogy ebből is chatszoba lesz xdd
2020. máj. 26. 10:32
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

"Remélem, nem szoktál étteremben, kifőzdében, menzán étkezni, mert belefutottam már szarul mosogatott evőeszközökbe, amin ott maradt a kajamaradék.."

Nem (csak) erről van szó. A kutya, bármilyen kedves élőlény, akkor is egy állat, az ember meg ember.

2020. máj. 26. 10:35
 25/27 anonim ***** válasza:
94%
Igen, a kutya állat, a forró vizes mosogatás és a mosogatószer pedig fertőtlenít és elpusztítja a kórokozókat. Tehát bármi került a kutyán keresztül a tányérra, mosogatás után nem marad ott. Én pedig sem a kutyám után nem eszek, sem emberek után ugyanabból a tányérból, ugyanazzal az evőeszközzel. A fagyit is meghagytam gyerekként is annak, aki egyszer már belenyalt.
2020. máj. 26. 10:43
 26/27 anonim ***** válasza:
47%

Az túlzás lenne, hogy elítélem, inkább csak megtartom magamnak a véleményem, nincs jogom mások életébe beleszólni.

Fagyiztatást, tányérnyalatás, kajába evést, szájon nyalást én nem tartom valami gusztososnak, plusz a fagyiban egy csomó anyag a kutyákra nézve veszélyes lehet (xilit, csoki stb.), a tányéromat igazatok van, hogy elmosom, de ettől függetlenül nekem ez már nem férne bele, a kajámba pedig nem ehet bele és nem is adok neki belőle, de ez már a nevelés kategória, hogy mit szabad és mit nem egy kutyának. Illetve a szájon nyalás is tök jó, csak ugyanazzal a nyelvvel ő magát takarítja, meg a tyúkszart eszi fel a földről, és nem mos fogat, mint ahogy mi kezet nagydolog után például. Ennek ellenére van hogy arcon nyal, egye-fene meg tudok mosakodni és oltva-féreghajtva van, tehát nem félek semmitől, de nem tartom oda a szám szándékosan a kutyámnak.

A történethez hozzátartozik, hogy én amúgy is írtózok az idegen nyáltól, legyen az kisbabáé, vagy kutyáé, nekem nem fér bele. Remélem pasiügyben ez nem lesz probléma :'D

Ettől független imádom a kutyám, néha együtt szundizunk, én is megszoktam őt puszilni stb.

2020. máj. 26. 11:05
 27/27 anonim ***** válasza:
94%
Ha szexuális tartalmú kommentet írsz egy olyan témába, ahol ennek semmi helye (és még köze se volt a kérdéshez), akkor ne rinyálj hogy törlik.
2020. máj. 26. 11:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!