Eső után vigyázol arra, hogy ne taposs rá a csigabigákra?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 22:03
22/29 anonim válasza:
Mindig nagyon vigyázok,hogy rájuk ne lépjek!!Tele van az udvar csigabigával,én meg nem győzöm hurcolászni őket,nehogy valamelyikünk véletlenül rálépjen.
Amúgy nagyon aranyos a kérdés és jó tudni,hogy ennyien vannak,akik szánnak egy percet arra,hogy odébb tegyenek egy pici csigát!
23/29 anonim válasza:
És a békák????? Rájuk is vigyázni kell, főleg, hogy minél több van, annál több szúnyogot esznek meg. :O
És vigyázok a csigákra, gilisztákra, mindenre, még a legyeket is sajnálom leütni. Idén a szúnyogokkal már nem bánok kesztyűs kézzel viszont. :D
24/29 anonim válasza:
A hernyóbernyókat rovarölővel lepermetezem, a csigabigákat átdobálom a szomszédba, nekik csak fű van a kertben,nekem minden zöldség és fűszer és gyümölcsfák. Nekem a fent nevezett nem jóbarát.
25/29 anonim válasza:
Hát nem figyelem azért megszállottan hogy hol van. De azért a lábam elé nézek és nem taposok rá ha látom szegényt.
26/29 anonim válasza:
Igen de geyzsre hajnalban sötétben nem láttam melyik fotl falevél és annyi volt(ősszel) hogy nem tudtam olyan helyre lépni ahol nincs semmi és ráléptem egy BÉKÁRA teli talppal, fura hangot adott az biztos...
27/29 anonim válasza:
Igyekszem, amennyire lehet. De hajnalban nem mindig látom szegénykéket, és majdnem hanyatt estem egy meztelenen.
28/29 anonim válasza:
Igen, meg az összes előttem átvonuló állatkára, biztos fura, hogy 5percenként lehajolok és arrébb teszek egy gilisztát, csigát, bogarakat, a múltkor egy imádkozó sáskát, de mi vagyunk a nagyobbak és vigyáznunk kell a kisebbekre.
29/29 A kérdező kommentje:
:)
2010. aug. 5. 10:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!