Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ti mit gondoltok a vadászatról?

Mikasa:33 kérdése:

Ti mit gondoltok a vadászatról?

Figyelt kérdés

Szerintem egy undorító dolog,én biztos betiltanám. Nem látom értelmét,hogy vadállatot öljön az ember pusztán kedvtelésből. Csak akkor tudnám elfogadni,ha az ember a túlélés érdekében tenné,és nem lenne más választása. Nem hiszem,hogy ez megfelel sportnak vagy hobbinak.Kíváncsi vagyok a véleményetekre,légyszi csak normális válaszokat írjatok.

17/L

2019. jan. 19. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként szemmel láthatólag semmit nem olvastatok el abból, amit linkeltem. Nem vagytok vitaképesek, mint általában a magyarok, ti is csak a saját igazatokat próbáljátok bizonyítani, anélkül, hogy a tudományos érveket figyelembe vennétek. Most írhatjuk egymásnak napestig, hogy az általam említett arány igaz, vagy nem, tény: jelenleg a tudomány ezt támasztja alá. Ha elolvastátok volna, akkor láttátok volna, ez tudományos tény.

Az állatok elleni védelmi rendszerrel kapcsolatban sem volt bennetek hajlandóság arra, hogy utánaolvassatok. Működőképes, és használják is.

Innentől azonban ez meddő vita, mivel a magyarok alsóbbrendűek, képtelenek gondolkodni, és felesleges bármit is felhozni primitív embereknek, akik szerint ha az állat megeszik 10kg növényt, akkor 10kg hús lesz belőle.

Boldog életet, gyilkolásszatok továbbra is, ha csak ezzel tudjátok kompenzálni az impotenciát! ;)

2019. jan. 25. 08:48
 82/85 anonim ***** válasza:
84%
Senki sem állította, hogy 10 kg növényből 10 kg húst lehetne előállítani, hanem, hogy az anyag átalakul, és újra felhasználható. Semmi környezetpusztítás sincs abban a folyamatban, hogy megtrágyázod a földet->a föld tápanyagot kap, így a több, és jobb növény nő rajta-> a növényt learatjuk-> az állat megeszi-> az állat meghízik(a bőrét, csontját, tejét, húsát stb.. felhasználjuk) az ürülékéből meg trágyázunk-> a föld tápanyagot kap......
2019. jan. 25. 08:54
 83/85 anonim ***** válasza:
100%
És mellesleg nem az a vita tárgya, hogy mennyire gazdaságos az állatot legeltetni, vagy magunkat, hanem, hogy miért is vadásznak az emberek. Én mindenre megadtam neked a megfelelő érvekkel alátámasztott választ, kérlek arra reagálj.
2019. jan. 25. 09:00
 84/85 anonim ***** válasza:
100%
Amikor valaki magyarozik... Az egy magyar szokás...
2019. jan. 25. 11:59
 85/85 anonim ***** válasza:

LOL végre elolvastam azt a "tudományos" cikket amit belinkeltél.

Kancsaj annyira hülyének néztél mindenkit emiatt, hogy azt hittem valami nagyon komoly lesz.

Mit kaptam? Adóztassuk meg a húst mert "ártalmas" és hozzá a saját kis rózsaszín világnézet.

Én kis naiv azt hittem, hogy tele lesz étkezési és takarmány földekről származó hiteles talajkomponens összehasonlítással, talajtápanyag indexszel, Különböző növénytápanyag szükségleti indexszel.

Imádom ezeket a foteltudósokat akik mindennemű valós tapasztalat nélkül egy-két könyvet olvasva akarják megmondani a tutit. Jobban mutatnának az ilyenek egy gyorsétterem pultja mögött.

Köszönöm ennyi volt mostantól az összes sötétzöldet tudatlan agresszív bunkónak tartom.

2019. jan. 27. 09:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!