Ti mit gondoltok a vadászatról?
Szerintem egy undorító dolog,én biztos betiltanám. Nem látom értelmét,hogy vadállatot öljön az ember pusztán kedvtelésből. Csak akkor tudnám elfogadni,ha az ember a túlélés érdekében tenné,és nem lenne más választása. Nem hiszem,hogy ez megfelel sportnak vagy hobbinak.Kíváncsi vagyok a véleményetekre,légyszi csak normális válaszokat írjatok.
17/L
"Logika..." - Igen, ahhoz valóban 0 kell, hogy az ember az úszóedző és a fegyverrel rohangáló idióta között párhuzamot lásson :)
"Te kedves hány darabot szedtél össze vagy csak a szád nagy?" - Én speciel állatmenhelyen önkénteskedek, és egyébként nem eszek húst, úgyhogy nehéz lesz összevetned ezzel a csapdaszedő hőstetteidet...
Akkor 31-es logikáját követve rád igazítva.
Ha van olyan akinek káros volt a növényi étrend akkor az azt bizonyítja, hogy egészségtelen mindenkire nézve.
Mellesleg mi köze a húsfogyasztásnak ahhoz hogy önkéntesen ürüléket takarítasz ahelyett, hogy kilométereket gyalogolnál illetve több tíz métereket kúsznál négykézláb illetve hason csak azért, hogy rengeteg állatot megments a lassú kínhaláltól.
P.s. remélem a mai nap folyamán ilyen csapdából kimentett kutya nem kerül a közeledbe.
A kérdező egyértelműen, és logikusal elmondta hogy mi a problémája a vadászattal. Nem tudom emberek, ennyire kézenfogottak vagytok, vagy tényleg nem tudtok szöveget értelmezni? A kérdezőnek csak a saját kedvtelésből történő vadászattal van problémája, és az utána való dicsekvéssel, nem pedig az egyéb természeti és gazdasági okokból való vadászattal.
Nem tudom, ezt ennyire nehez értelmezni?
Én véleményem szerint is betiltandó ez az egész vadászosdi, kiemelem az igazi IQ bajnokoknak: CSAK A SAJÁT JÓKEDVBŐL TÖRTÉNŐ VADÁSZATRA GONDOLOK, és azokra az emberekre értem akik verik a melkhasukat,és pózolgatnak a halott állat tetemével: hogy letudtak lőni/gyilkolni 1 vagy több teljesen kiszolgáltatott helyzetben lévő, fegyvertelen állatot, erőviszonyokat nem figyelembe véve. Rohadtul nincs senkinek sem joga ahhoz hogy odamenjen más élőlények élőhelyére és levadássza őket, majd aztan pózólgasson velük vagy ami még szánalmasabb, kitömesse csóri állat tetemét majd a polcára rakja.
Semmivel nem vagyunk többek és jobbak. Horgászattal is ugyan ez a helyzet, annyi különbséggel hogy ott az ember lelkiismeretén múlik az hogy az állatot hazaviszi, vagy éppen visszaengedi.
"Mellesleg mi köze a húsfogyasztásnak ahhoz hogy önkéntesen ürüléket takarítasz ahelyett, hogy kilométereket gyalogolnál illetve több tíz métereket kúsznál négykézláb illetve hason csak azért, hogy rengeteg állatot megments a lassú kínhaláltól." - Hmm, látom, a lövöldözés elvette a maradék eszedet is. A húsfogyasztás sokkal környezetpusztítóbb, mint a növény alapú étrend, a menhelyen pedig gyakran ellátunk a magadfajta primitív vadászok által okozott sérüléseket, mert tök jó poén a fogyatékos vadásznak, ha kutyákra lő, meg mindenre, amire mozog. Ilyenekkel nyilván nem vagy tisztában, meg a legtöbb vadász sem, hiszen impotens, fegyvermániás idióták nem akarnak efféle ismereteket szerezni...
"De az embernek pontosan joga van ahhoz, hogy megöljön egy állatot." - Szerintem nem, én sokkal jobban örülök, mikor az alkoholista primitív vadászok egymást lövik le, mert úgy beb...nak, hogy nem tudják megkülönböztetni egymást az állatoktól :)))
Kedves kancsaj.
Mindjárt elsírom magam mekkora hős vagy amiért önkénteskedsz, növényt eszel és olyan válogatott szókincsed van hogy az már fáj.
De itt vannak a tények:
1. a 35-ös válasz nem tőlem jött buktad.
2. a növényalapú étrend ugyanolyan környezetpusztító sőt néhány esetben még inkább, csak tudás és belelátás nélkül nem igazán lehet tudni róla.
3. Úgy látom nem tudsz olvasni illetve értelmezni lehet tényleg kancsal vagy..
4. Milyen menhely? Milyen sérülés? Azt mondtad nem is ebben az országban vagy.
5. Mellesleg elég agresszív ön és közveszélyes ember vonásai íródnak le az írásodból. Vagy nálad ez a "kultúra" magas foka. Ha igen gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!