Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Denevérek a padláson Állatvédő...

Denevérek a padláson Állatvédő köztetek?

Figyelt kérdés

Konkrétan nem tudom melyik faj de minden nyáron ide költözik viszonylag sok denevér. Én nagyon szeretem nézni őket esténként, abszolút nem zavaró,(csak anyósom cidrizik tőlük :-P )

Viszont tavasszal teljes tetőcsere lesz... Mi lesz velük ha nem a megszokott környezet várja őket? Kiköltöznek? Azaz hogy be sem költöznek? Lehet tenni valamit hogy szeressék az új tetőt is? És ha nem szeretik meg akkor elpusztulnak vagy lesznek annyira élelmesek hogy tovább álljanak. Kb 30 éve itt laknak nyáron!!!

2018. febr. 20. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

# 8

Köszönjük a hozzászólásod!

Ez természetkárosításra és állatkínzásra való felbujtás.

Az általad javasolt megoldás letöltendő börtönbüntetéssel sújtható.

Rájöttél, hogy védett.

Hogy lehet erre rájönni? Ezt mindenki tudja.

Több, mint száz éve védettek.

Minek írsz olyan témába, amihez halvány lövésed sincs?

Én már 7 éves koromban tudtam, hogy a denevérek védettek, de legalább általános iskolában meg kéne tanulni.

Egy újabb példa, hogy a magyar oktatás tényleg minősíthetetlen.

Egy átlagos óvodás több embert fertőz meg pár év alatt, mint egy egész denevérkolónia 100 év alatt, mégsem írtjuk ki az óvodásokat.

2018. febr. 24. 10:57
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem akartam megsérteni senkit, csak nem néztem a kategóriát és nem tudtam, hogy védettek. Bocs. De ennek ellenére én azt javaslom, hogy a kérdező ne kerüljön velük közeli kapcsolatba, mert ki tudja milyen fertőzést terjeszthetnek.
2018. febr. 24. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!