Csak szerintem túloz néhány ember?
Azért szerintem az sem mindegy, hogy az állat ösztönből vagy önvédelemből támad ellenben az ember legtöbbször kedvtelésből, szórakozásból lövi az állatokat. Igen van egy kevés százalék is akik a vadállomány szabályozása miatt teszik.
De ha csak visszanézünk az elmúlt évre. Kilőtték Harambét. Miért? Mert egy felelőtlen szülő nem figyelt a gyerekre és beugrott a ketrecbe. A gorilla nem bántotta a gyereket mégis kilőtték. Szerinted ez nem felháborító amikor értelmetlenül kell meghalnia egy amúgy sem nagy példányszámban lévő vadállatnak?
Vagy amikor a texasi férfi $350.000-t fizetett, hogy kilőhesse a kihaló félben lévő orrszarvút.
"A vadászok nem azok mert vadászniuk kell a megfelelő egyensúly megtartásáért." Ilyen körökben mozgok, sajnos ez már nem igaz, nagyrészt kimerül abban, hogy bebasznak és lőnek mindenre, meg prostiznak az ilyen bulikon...
Vannak normálisak köztük, de a legtöbbjük ilyen töhötöm önmagától eltelt uraság.
A darkwebes videót vágom, a kommenteket is, szerintem oda főleg tinik írtak. Bár azt aláírom, hogy az állat még jobban védekezésképtelenebb, mint az ember és aki állatot bánt, az embert is fog.
Az emberek zömét meg azért nem bírom, mert mindig ki van emelve, hogy az ember a teremtés koronája, mégsem él a lehetőséggel, hogy jobbá tegye a világot, legtöbb embert csak a zaba és a szaporodás érdekli, és hogy minél többet elvegyen, felhalmozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!