Csak szerintem túloz néhány ember?
Látom megjött a 11-es válaszolóként a méregzöld tagozat képviselője.
Kedves méregzöld válaszolj mit eszel, hogy jutsz hozzá,mert ha a boltban veszed akkor ne játszd a nagyképűt. Amit6 írtál arra írhatnám akkor, hogy fogj egy kapát és egy ásót és akkor te termeld meg az egész évi élelmedet.
Kedves 11-es, remélem az megvan, hogy az elektromos áram tanulmányozásához pl. halott békákat használtak, akik valószínűleg mind többet értek, mint te... :))
Remélem ezt most megtudva kikapcsolod a netet és nem fertőzöd tovább az agyament nézeteiddel a légkört.
Amúgy ezek általában az embergyűlöletüket próbálják kompenzálni az állatimádattal. Szimpla pszichológia.
Látom kérdező nem sokat fogtál fel a normálisabb ellenérvekből, csak a bólogatókra vártál, mint a "normálisnak" tituált 15%-ost, aki szintén csak
fekete-fehérben látja a világot és valami általánosító szarságot hányt ide.
Nekem szerető családom volt. Akik megtanítottak arra, hogy tiszteljem az állatokat, természetet. Éppen, hogy akiknek nem volt szerető családi háttere, azok hajlamosabbak az állatkínzásra-és emberkínzásra...
Kedves kérdező, én fontosabbnak tartom a saját macskám-kutyám életét, mint pl. azokét az emberekét, akik csak ártani tudnak nekem. Ne legyünk álszentek és demagógok, ha kérhetem.
Másrészt egyre több kutatás van arról, hogy pl. a kutyák-macskák sokkal fejlettebbek, mint gondolták és rendelkeznek empátiával, ítélőképességgel.
Vagy kit tartanál többre? Egy vakvezető kutyát vagy egy alkoholista barmot, aki csak megkeseríti a családja életét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!