Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Miért viszik túlzásba annyira...

Miért viszik túlzásba annyira az állatvédelmet olyan sokan? Már "perverz" módon művelik, és már nem is annyira az állatszeretet viszi őket előre.

Figyelt kérdés
Semmi gondom az állatvédőkkel, akik tényleg kimentik az állatokat, aztán nekik megfelelő helyre viszik. Az olyanokkal van gondom, akik a kutyát emberként kezelik, és nem kutyaként. A kutya az kutya, és ennek megfelelően kell bánni vele. A kutyának az úgy jó. Rosszul vagyok amikor azt mondják, hogy "embertelen körülmények közt tartották". Félreértés ne essék, imádom a kutyáimat, el nem tudnám képzelni az életem nélkülük, de végig szem előtt tartom hogy nem emberek... úgy ahogy a baromfit se tartom úgy, mintha kutyák lennének.

2015. dec. 28. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem azzal nincs bajom hogy valaki így kezeli a kutyáját/macskáját ha az boldog, ha valaki a lehető legjobb élőhelyet akarja neki megadni tegye, én azokat utálom akik már irreálisan nagy hülyeségeket akarnak, pl betiltani az állattartást merthogy "a kutya nem háziállatnak született" (wat?) meghogy állathúst enni gyilkosság, etikátlan és az embernek nincs rá szüksége (mert biztos a bogyóktól kerültünk a tápláléklánc csúcsára...) félreértés ne essék, nincs bajom a vegánokkal/vegetariánusokkal amíg nem szólnak bele abba mit egyek, én tisztelem hogy ők nem esznek húst ők pedig tiszteljék hogy én igen és akkor nem lesz semmi gond. Vagy aki a macskáját vegán étrenden tartja mert "így nem szenved miatta állat" könyörgöm ez egy ragadozó, Amerikában viszont túl sok ilyen eset van.

És akkor ez.... Ez az elborult logikátlan fanatikus idiotizmus netovábbja. [link]

2016. jan. 1. 17:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Amúgy az embertelen alatt szerintem azt értik ami az ember érzelmi és intelligencia szintjéhez képest elérhetőhöz képest nem méltó bánásmód, szóval mikor már elég elcseszett embernek kell lenned ahhoz hogy ezt okénak tartsd.
2016. jan. 1. 17:47
 13/14 anonim ***** válasza:
40%
Digo rosszul gondolod. en 30 evesen is jobban szerettem az allatokat mint a gyerekeket. ettol meg van ferjem meg barataim es egy csomo allatom akiket imadok es akiket nem cserelnek el egy gyerekre se. ez csak buta emberek magyarazata hogy mindenkinek kell gyerek. Ha olyan tarsad van akivel szeretitek egymast akkor meg gyakran nem is hianyzik egy harmadik a kapcsolatotokbol. nalunk legalabbis ez van.
2016. febr. 1. 05:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma olvastam erre egy viccet:D Kutyabarát felhívja az állatvédőket: Halló, állatvédők?!? Jöjjenek gyorsan, egy postás a fa tetejéről trágár szavakat mond a kutyámra..
2016. febr. 1. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!