Normális, hogy ennyire szeretem az állatokat?
Gyerekkorom óta és azóta csak egyre fokozottabban érzem, ha bármelyik állatomra ránézek, hogy akár az életemet is odaadnám értük. A kutyákért rajongok legjobban, régebben kutyakonzervvel a táskámban jártam munkába, hogy ha meglátok az utcán egy kóbor állatot, akkor meg tudjam etetni. Néha azt érzem, sokkal jobban szeretem őket, mint az embereket. Ha rájuk nézek, könnybe lábad a szemem, pedig nem vagyok annyira elérzékenyülős típus. Ugyanígy vagyok a gekkóimmal, a tengeri malacommal is. Minden állatom hihetetlenül kezes, még a tarisznyarákomat is olyan szeretettel nevelgettem egészen a haláláig, hogy a kezemből evett. Nagyon megviselt, mikor elvesztettem.
Mennyire normális dolog ez? Azért merült fel bennem ez a kérdés, mert az édesanyám és a nővérem szerint már túlzás, amit csinálok. Szerencsére a párom is nagyon szereti az állatokat, így őt nem zavarja.
33/N
Ugyanilyen vagyok. Én is volt, hogy konzervvel/száraztáppal jártam az utamat, de sokszor kiskorom óta, inkább nem ettem meg a szendvicset iskolában, hogy odaadhassam egy kóbor kutyusnak, vagy csak lerakjam, hogy megtalálják. Halomszámra hordanám a kutyákat haza, de a párom nem engedi. A menhelyen már kinéztem minda 300 kutyát magamnak (mert lesz 2 a másik 2 mellé), én nem is fogok tudni választani. Én is olyan vagyok, hogy inkább egyen a kutya mint én.
Volt, hogy olyna állatmentést szerveztem, hogy az ország 3 pontjából jöttek, és azóta már kb. az ország másik végében éldegél a kis drága, és nem érdekelt, ha pénzbe került (mármint a saját pénzembe).
Én is szerencsés vagyok ,mert a párom is ilyen, egyszer találtunk egy kóbor kutyusnak gazdit, aki el is jött érte, de a végén a párom nem adta oda:( kicsit ciki volt mondjuk, hogy szegényt lehívtuk vidékre, a semmiért, de én akkor megkönnyeztem a páromat és a kutyust is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!