Mennyire fájhat ha elvágják az ember nyakát? Teljesen hülyének néznek a rokonaim? Elmondásuk szerint "nem szenved a csirke/kakas mikor elvágják a nyakát, és kivéreztetik! " Durva lenne ha azt mondanám, hogy "akkor folyassuk ki a te véredet is! "?!
Tudtam miből van a hús, és hogyan "áldozzák fel" a húsevők érdekében a csirkéket, de azon kiakadtam, hogy voltam lennt rokonoknál vidéken és kitalálták, hogy csirkét vágnak.
És szerintük "ne aggódj, nem szenved! a húsüzemben sokat szenvednek, de ez "humánus" eljárás!"
Hát akkor, kérdem, mint a vidéki életmódról semmit nem tudó "pösti" ha nem szenved az állat, miért kezdett el rikácsolni mikor megvágták a késsel a nyakát?
Miért kezdett el vergődni mikor fejjel lefelé folyatták ki a vérét?
Miért akart menekülni mikor kihúzták a nyakát, és lefogták???"
Miért néznek hülyének? Miért nem szenved szerintük? Durva lenne, ha megkérdezném a rokonaimtól, hogy "ha nem szenved szerinted, légyszi add már ide a bökőt, kipróbáljuk hogy mennyire kellemes rajtad, és mennyire nem szenvedsz!!!"
Mennyire fáj szerintetek ha elvágják a nyakad és fellógatnak fejjel lefelé, és kifolyatják a véred? Mennyire nem szenvedhet az a csirke?
16/fiú!
1. Baltával kell egy tisztát ütni.
2. Mert rángatóznak az idegei? A fájdalomérzékeléshez kell az agya, azt meg ugye "eltávolítottuk".
3. Szerintem neked sem tetszene, ha lefognának. Nem hiszem, hogy halálfélelme volt, csak azt akarta, hogy ne bszogassák.
4. Igen, durva lenne.
".......A csirke sokkal fejlettebb egy légynél pl, de azért az emberhez, meg a fejlett állatokhoz nem lehet hasonlítani ilyen szempontból...."
Egy csirke nem érez kevésbé fájdalmat egy embernél. Nem fáj neki kevésbé, ha elvágják a torkát. Azért, mert nem tud gyököt vonni, a fájdalomérző képessége még ugyanolyan fejlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!