Egy csirke tud szeretni valakit annyira mint egy ember?
Annyira, vagyis úgy nyilván nem, de szerintem szoros kötődés kialakulhat.
Nekem egy kakasom volt régen, úgy simogattam, mint más a macskát. :) Mindig jött velem szépen és óvatosan evett a kezemből, nem csípett meg.
Szerintem a legtöbb állattal ki lehet alakítani szoros köteléket ha elég értelmes állatról van szó. A csirke mondjuk nem olyan intelligens, mint egy kutya, de azért szerintem meg lehet próbálni.
Nekünk régebben sok csirkénk volt és általában azok, akikkel többet játszottam csibe korukban később kedvesebbek voltak, a többi csipkedett, nem jött úgy oda és idegesebb volt a közelünkben.
De rá lehet keresni YouTube-n is, még az is lehet, hogy van olyan csirke, ami még akár trükköket is tud. :)
Azt nem tudom, hogy a csirke tud-e szeretni úgy, mint egy ember. De én nagyon szeretem. Nokedlivel, paprikásan. Habár én nem rágom meg a fejét, mint anno öreganyám. :D
Egyébként a csirkék (madarak) a dínók leszármazottai. Ha figyelsz egy kicsit, akkor észrevehető, hogy nem annyira buta állatok, mint hisszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!