A Coopos Csirke falatkák mikróba sütése után lehet rosszul az ember?
A cimke szerint igen, 2-4 percet írt ki, hiszen készre sütött, panírozott...stb.
A mi mikrónkba be is tettem, meg is melegítettem( direkt még hosszabb ideig is, hogy biztos jól átmelegedjen) figyeltem is, hogy jól elhelyezzem a tányérba, hogy minden irányból érje tökéletesen a meleg. Amikor kiszedtem, forró volt, puha.
Amikor a párom neki állt, hogy eszegessen belőle, kiderült, hogy bár meleg, de némelyik rágósabb(sajnos nem sok foga van a munkája miatt). Az én adagomat is ugyan úgy készítettem, ugyan annyi időre, minden passzolt. Ennek ellenére párom délutánra rosszul lett, és jelenleg is görcsöl.
Teljesen tanácstalan vagyok, hiszen a csirke falatkákra rá van írva, hogy készre sütött, direkt még 30 másodperccel többre is tettem be, hogy biztos ami biztos alapon, főleg, hogy nem is nyers, csak át kell melegíteni.
Nekem semmi bajom sincs, neki igen. Tényleg a falatkák miatt lehet rosszul? Annyira lelkiismeret furdalásom van.
Annyira meg akartam lepni egy csöppnyi fasirttal, mert nincs gázunk, csak mikrónk jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!