Ehhez mit szóltok? Bennem felment a pumpa! (macska)
Én kizárólag azért tűröm meg a szomszéd nyamvadt macskáit a kertemben, mert hátul egy kis fás sufniban, ami a másik szomszéd kócerájával van kb egybeépítve, ott néha egerek vannak. Ezek a macskák néha talán megfognak egyet-egyet.
Főleg, hogy a szomszéd alig eteti a dögeit, inkább hagyja, hogy mások birtokára menjen át kaját lopni, végső esetben vadásszon magának.
A macskák ürülékét, meg hányásait, még elnézem.
Viszont az teljesen felháborító, hogy a pofátlan dög, képes megenni a saját házi állataimnak vagy kertemben élő vadon élő állatoknak kikészített kaját...
Például amikor az előző kutyám már öreg és beteg volt, akkor lassabban és több nekifutásra ette meg a vacsiját. A pofátlan macska meg csomószor kizabálta a kutyám kajáját. Szegénynek nem volt már ereje elkergetni a mocskos dögöt.
Szóval hogy is mondjam. Egyáltalán nem értem miért megy benned fel a pumpa? Teljesen jó indoka lehet bárkinek, hogy miért szeretné kirakni a birtokáról az idegen macskákat.
Neked nem menne fel a pumpa, ha saját házi állatod kajáját valaki más dézsmálná meg? Ennyire jól el vagy eresztve anyagilag, hogy a szomszéd dögeit is etesd?
Azért megy fel bennem a pumpa, kedves utolsó, mert bár magam is kutyás vagyok, nem pártolom az állatok kínzását, a macskákét sem.
Továbbá, azért, mert ezt a problémát másképp is meg lehet oldani. Ld. távol tartó illatanyagok, tegnap is láttam az obiban, kb. 1000 ft literje.
Továbbá, azért, ha valaki elrabolná a kedvencemet, sőt családtagomat, akkor letörném a kezét és beleszúrnám a háta közepébe.
DE!
Attól is felmegy bennem a pumpa, ha valaki nem ivartalanítja a nem tenyésztésre szánt háziállatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!