A szomszéd macskái a mi kertünkben wc-nek, teljesen vadak, bolhásak (sztem rühesek is) és szaporodnak, egyre több macska van. A "gazdái" nem foglalkoznak velük. A kisméretű kutyát is megverik, annyira vadak. Ezzel hova lehet fordulni? ÁNTSZ esetleg?
Ha van a környéketeken állatmenhely szólj nekik,vagy akár egy macskamentésre specializálódott egyesületnek,hogy szaporodnak a macskák,elvadultak,veszélyesek stb.
Erre vkinek lépnie kellene,mivel a betegségek miatt fertőznek összevissza.
A vizes megoldás is hasznos lehet.De az csak tüneti kezelés.
A leírtjaid alapján,szerintem az ilyen gazdákkal nem lehet beszélni,de hátha..
Szerintem először is: Soha nem az állatot kell bűntetni!!!(ő nem tehet róla,hogy elhanyagolják, nem foglalkoznak az egészségi állapotával.Ha igazán állatbarát vagy,ezt tudnod kéne.És talán némi sajnálatot is érezhetnél irántuk,attól függetlenül,hogy bántják a kutyádat,mert ök is csak félelemből cselekszenek.)
Jelentsd fel a SZOMSZÉDOT,(Ő megérdemli,hogy meghurcolják!!!!!)és szólj az állatvédőknek!!!!(Tetovált állatmentők, Pl.)Hiszen a végső cél az lenne,hogy az Ő soruk is jobbra forduljon,és te is megnyugodhatnál,mert nem bántják többet a kutyáidat.
Morbid, de...
A közel múltban kijött egy rendelet, ami szerint, a magán tulajdonodat, területedet BÁRMI módon megvédheted.
Szóval, szenes, vagy sz@ros lapát, báááng, szemetes zsák, vagy el ásni, vagy kidobni. Betegséget terjeszt, állattársának neki támad, esetleg őt is megfertőzi! Pontozzatok le nyavalyás állatvédők, de szó nélkül kell kiiktatni egy betegség gócpontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!