A szomszéd kutyája megöli az összes macskánkat, mit lehet tenni?
Amit az első írt.
A kutya csak a dolgát végzi,hatástalanítja a területére lévő betolakodókat!
Az,hogy a gazda buzdítja erre,nem jó.De ha nem tenné akkor is megölheti a macskákat.
Ismerősömék kutyája is hozzá van szokva a macskákhoz aki vele él .Viszont az idegen macskákat akik betévednek kinyírja.
A te felelősséged,hogy a macskáid ne mászkáljanak össze vissza!
Te mit szólnál ha a szomszéd kutyája mászkálna be hozzád?
gondolom nem örülnél..
Mamámék kertjét tele szarták a szomszéd macskák, amióta lett egy kutyájuk azóta macska szar sincs..
A kutyának ez a kötelessége, nálunk sincs macskaszar, se macska, egyszer tévedt ide, vagy 2 óráig egy fán dekkolt, mert ha lejön, szétszedik, túlélte, leszedtük átraktuk a szomszédba, mert jó viszonyunk van.
Hogy megdicséri, az nem normális, de mégis mit lehetne tenni? A macska a saját hibájából tanul, mint a legtöbb ember, csak szelektálódnak. Az ostoba, lassú, életképtelen macsekok odavesznek... lehet még 200 másik.
Saját területén, saját kutyája, és a te macskád. Mi nem illik a képbe? Persze hogy a te macskád. Az igazi házőrző nem enged semmit és senkit be a saját területére. És normális ha megdicséri a kutyát a tettéért, mert az a dolga. Az én kutyám is ilyen, de csak saját területen. Ide ha bejön a macska, akkor nagy valószínűséggel nem megy ki élve. De egy idegen kutya is jött már be, amikor kinyitottam a kaput, hogy kijárjak autóval, az enyém az engedélyem nélkül nem megy ki, saját területen marta meg a másik kutyát.
Itt már egy másik kérdéshez is leírtam régebben, van egy hegyi birtokunk, kutyát is fel szoktuk vinni, hegyi szomszéd még meg is simogatta, ha nem otthon van a kutya, akkor kezes bárány. Egyszer jött a hegyi szomszéd hozzán, a házunkhoz, csenget, mondom neki várjon még a kutyát elzárom hátra, mert én mást csináltam éppen, az meg csak annyit mondott nem bánt, mert a hegyen is megsimogatta, és már nyitotta is a kaput. A kutya meg már tépte is a nadrágját.
Szóval a kutyának az a feladata, hogy a házat őrizze, és nem az, hogy a betörőknek kávét főzzön, a macskáknak meg tejet adjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!