A macskak buvohelyet telire rongyokkal vagy szalmaval beleljem ki - melyik melegebb?
Még 40fokos meleg de te már a télre gondolsz..:D
Egyébként én mindig szalmával szoktam, szerintem úgy sokkal hatásosabb mint rongyokkal.Van amikor bent vannak a házban az ilyen nagy hidegekben
Szerintem a széna, szárított fű jobb nekik, nekünk mindig szívesebben feküdtek abba, ráadásul hiába tettem ki nekik puha, meleg anyagokat, előfordult, hogy még le is vizelték és tiszta mocsok volt minden. Én azóta nem teszek ki nekik anyagot, amúgy is szívesebben fekszenek még a szúrós, száraz ágak közé is.
Szóval csak természetesen anyagokat, pl. széna, szalma (nem tudom, melyik a puhább, mindig összekeverem, de azt ami annyira nem szúrja őket :)).
Most van a hatarban szalma az aratas utan, ezert kell most szendem hogy telire legyen.
Az en macskaim rafekszenek a muanyag butorhuzatra is - ezen csodalkozom is, mintha nem szamitana nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!