Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ti mit gondoltok erről,...

Ti mit gondoltok erről, Állatbarátok?

Figyelt kérdés

Elkeseredettségemben írok nektek:a minap a környékünkre vetődött valahogy egy pici vörös cica.Egy magas orgona bokron rekedt.Sajnos mikor leakartuk szedni,persze leugrott és elfutott. Azóta nem találom(ez másfél napja volt),mindenhová becsöngettem nem látták-e,vagy hogy megtudjam tartozik-e valahová.Persze teljesen ki vagyok borulva,folyton a sírás folytogat.Sajnos azt tapasztalom az embereket nem nagyon hatja meg egy kis állat ÉLETE,és még mindíg nem fogják fel,hogy az IVARTALANÍTÁS milyen fontos.

Nagyon sokan rendkívűl rossz körülmények között tartják az állatokat,egy tisztességes EDÉNYKÉT sem képesek az állatnak adni, hogy a FEKHELYRŐL,ÉLŐSKÖDŐK elleni védelemről már ne is beszéljek!!!

Nekem 3 cicám van,kettőt az utcáról fogadtam be, egyet pedig a menhelyről hoztam.Nagyon szeretem őket és igyekszem feledtetni velük azt,hogy valaha rossz soruk volt.Természetesen ivartalanítottak,és attól függetlenül,hogy kertben tartózkodnak,évente egyszer kozmetikushoz viszem őket,rendszeresen féregtelenítve,bolhátlanítva vannak és oltást is adatok nekik. Éjszakára soha nem hagyom őket kint,van egy kis kuckójuk,ahová estére bezárom őket kajával, meleg kosárkájukkal.(Tévedés,hogy a macskának kint a helye éjjel-nappal!Szoktatás kérdése.)Úgy érzem,ha ennek a felét megtenné mindenki(kozmetikushoz vinni őket nyilván túlzás-tudom!!), akkor talán nem látnék az utak mentén olyan sok elpusztult macskát(vagy éppen kutyát).

Kérlek titeket,aki úgy érzi,hogy van abban igazság amit írok,terjessze másoknak,hátha többen,többet tehetnénk azért,hogy változtassunk ezen!!!Nap-mint-nap összeszorul a szívem,amikor azt látom,hogy már megint 5-6 kiscicát fialt éppen egy macska,akinek még csak gazdája sincs!Köszönöm,hogy elolvastad!

2013. aug. 26. 21:11
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Gyerekes vagy. De ha osztogatnak majd pénzt, hogy a szomszéd Juliska néni is tudja a nyugdíjából ivartalanítani a macskáját szólj!!!Mondhatod, hogy akkor ne tartson állatot, de az engem őszintén nem fog meghatni a véleményed. Szeretem az állatokat, de az elvakult állatvédőktől a falnak megyek. Ja és van szobamacskám de imád a szalmában aludni. Pedig az se rendes fekhely. Azért kíváncsi vagyok, hogy tudsz mondjuk napi 12-14-16 órát dolgozni, gyereket nevelni és ilyen szinten foglalkozni a macskáiddal is. Amúgy még egy, az embereket a másik élete se foglalkoztatja már, pedig az is fontos csak valahogy ma már nem divat az "ember védelem".
2013. aug. 31. 19:08
 42/43 anonim ***** válasza:

a vitapartnered vagyok:D

bocsi, nem láttam, hogy írtál

férfi vagyok

2013. aug. 31. 21:47
 43/43 anonim ***** válasza:

utolsó

ne szólj semmit, én 68%on álltam és most nézz meg

lepontoznak, ha így "leszólod" az állatvédőket...

2013. aug. 31. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!