Mit gondoltok a Chappi kutyatápról? Nektek bevált?
Ne... inkább vegyél pl. Brit Care-t.
Az állatorvosunk szerint a mi foxink csak azért nem nézett ki tőle rosszul, mert alapból egészséges fajta...
Hús 0%
Állati eredetű fehérje:4%
Fehérje: 27%
Még a google sem dobja ki.
Amúgy apum most vett először és csak fél kg-es csomagolást/mert nem tudta,hogy fogja-e szeretni a kutyusom./
Adjam neki vagy ne?
Vagy főzzél külön a kutyának csirke-marha belsőséget, csirkefarhátat, nyakat, lábat stb. Vagy adj minőségi kutyatápot, de ne ezeket a szarokat amiket a tv-ben hirdetnek.
Minőségi tápot legjobban teszed ha netről rendeled:
pl. tapfutar.hu, dogshop.hu
Házi kosztot is kap minden nap,anyu vagy én főzzük külön Neki.
A netről utálok rendelni,olyat nem tudnátok,amit egyszerű üzletekben is meg lehet venni?
Fél kg nem árt neki.
Én a kutyámnak mindenféle tápot vettem,és ezeket a pedigree,chappi,stb, nagyon jól érezte magát,az orvos is megdicsérte...
De csak az első pár napban ment neki,akkor is csak kis mennyiségben.
Én csak ajánlani tudom a chappit,mert az egyik ismerősöm kutyája azt kapja(persze házikoszt,konzerv,stb mellett) és 4 szépségversenyt megnyert.Szóval nem olyan rosssz minőségű,mint állítják egyesek...
Hát...mi is minden tápot megveszünk neki,persze először csak ilyen fél,1 kg-ket,hogy ha nem megy neki,ne vesszen annyi kárba....
Először csak pár darabot szoktunk neki adni,hogy lassan szokjon hozzá,nehogy rosszul legyen és hogy tetszik-e neki.
A tesóm már adott neki kb 5 szemet,nagyon tetszik neki....bár kicsit elbizonytalanítottak a kommentek.
Tudjátok,mindig is a legjobbat akarom a kutyámnak,már 5 éve...
Figyelj, nem lehet mindenki tápszakértő azonnal, de hidd el, hogy a Chappi és hasonló, reklámozott társai egy rakás trágya tápok.
Nulla hústartalom, gabona dögivel (egy kutyának, aki nem baromfi??).
A kutyák megeszi, sőt némelyek istenítik, hogy mennyire imádja a kutyája...ízfokozó a titok, így szépen rákap a kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!