Mit gondoltok a Chappi kutyatápról? Nektek bevált?
Ha a legjobbat akarod neki, akkor tényleg ne etesd chappi-vel, mert alig van benne hús. A brit tényleg jó ár-érték arányú. Ne félj a webshopoktól. Keress olyat, ahol utánvéttel lehet fizetni, és akkor tényleg nem bonyolult egyáltalán.
Azok, akik a chappit meg a friskiest dicsérik, nem is való kutya.
Utolsó:nem hiszem,hogy magyarból áthoznák a szlovák határon a tápot és még utaznának vele 100 km-t.....
Mindegy,akkor maradunk annál,amit eddig megszoktunk és sokan dicsérik is/akár neten akár élőben/
Ha jól értem, Szlovákiában laktok.. zoofast.sk- brit van, azt láttam, a brit care annál is jobb, de van taste of the wild is.Viszont ezeket nagy kiszerelésben veheted(úgy is éri meg!!).Ne engedd válogatni a kutyát!!
A kutya elé leteszed,ha nem eszi, 5 perc után felveszed, majd legközelebbi etetéskor megeszi. Azt szoktuk mondani: éhen még kaja mellett egy kutya sem halt!! Nem igénylik a változatosságot úgy, mint az ember!! 2-3 évig is jó egyféle táp.
Mindegy,hogy hol lakunk,nem fogunk netről rendelni -.-
Ha már 6 évig válogathatott,ezután nem fogjuk elvenni előle a kaját.Majd megeszi,ha éhes lesz.
Köszönöm a válaszokat,maradunk eddig is,aminél voltunk,különböző házikoszt,meg néha jó minőségű táp..ennyi
Már ki is dobtam!
Annak a tápnak,amit eddig is vettünk és szinte mindig az van a kutya előtt/mert van neki száraztáp,házi koszt és persze víz/,annak nincs márkája úgymond,csak simán az üzlet neve....annak 35%os a fehérjetartalma.
Off!
Pedig hidd el, hogy a legegyszerűbb és legkényelmesebb internetről rendelni és sokkal olcsóbb is. Rákattintasz, kosárba teszed és várod a kiszállítás, ahogy kézhez kaptad kifizeted. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!