Ti mit gondoltok erről, Állatbarátok?
Elkeseredettségemben írok nektek:a minap a környékünkre vetődött valahogy egy pici vörös cica.Egy magas orgona bokron rekedt.Sajnos mikor leakartuk szedni,persze leugrott és elfutott. Azóta nem találom(ez másfél napja volt),mindenhová becsöngettem nem látták-e,vagy hogy megtudjam tartozik-e valahová.Persze teljesen ki vagyok borulva,folyton a sírás folytogat.Sajnos azt tapasztalom az embereket nem nagyon hatja meg egy kis állat ÉLETE,és még mindíg nem fogják fel,hogy az IVARTALANÍTÁS milyen fontos.
Nagyon sokan rendkívűl rossz körülmények között tartják az állatokat,egy tisztességes EDÉNYKÉT sem képesek az állatnak adni, hogy a FEKHELYRŐL,ÉLŐSKÖDŐK elleni védelemről már ne is beszéljek!!!
Nekem 3 cicám van,kettőt az utcáról fogadtam be, egyet pedig a menhelyről hoztam.Nagyon szeretem őket és igyekszem feledtetni velük azt,hogy valaha rossz soruk volt.Természetesen ivartalanítottak,és attól függetlenül,hogy kertben tartózkodnak,évente egyszer kozmetikushoz viszem őket,rendszeresen féregtelenítve,bolhátlanítva vannak és oltást is adatok nekik. Éjszakára soha nem hagyom őket kint,van egy kis kuckójuk,ahová estére bezárom őket kajával, meleg kosárkájukkal.(Tévedés,hogy a macskának kint a helye éjjel-nappal!Szoktatás kérdése.)Úgy érzem,ha ennek a felét megtenné mindenki(kozmetikushoz vinni őket nyilván túlzás-tudom!!), akkor talán nem látnék az utak mentén olyan sok elpusztult macskát(vagy éppen kutyát).
Kérlek titeket,aki úgy érzi,hogy van abban igazság amit írok,terjessze másoknak,hátha többen,többet tehetnénk azért,hogy változtassunk ezen!!!Nap-mint-nap összeszorul a szívem,amikor azt látom,hogy már megint 5-6 kiscicát fialt éppen egy macska,akinek még csak gazdája sincs!Köszönöm,hogy elolvastad!
35 évesen illene felfognod
pont a magadfajták azok, akik csak maguknak bizonygatnak
egyébként ha kinyitnád kicsit a szemed rájönnél, hogy valójában ti vagytok a legnagyobb állatkínzók, dehát ehhez reálisnak kéne látni sokminden mást is
Mitől is vagyok Én állatkínzó?
De persze erre nem várok pont TŐLED választ,csak költői kérdés volt,egyébként, látom Neked ez a "kor"dolog nagyon kulcsfontosságú. Nem nagyon tudsz leszállni róla...
(gondolom Te sem vagy már "mai csirke",ha észrevetted volna,Én nem kérdezem hány éves vagy.)Nem érdem,vagy átok az ha valaki idősebb,vagy fiatalabb,az csak egy állapot.
Talán elégedettebb lennél a gúnyolódásaiddal,ha 10 éves lennék?(igen,az valóban nagy dicsőség lenne számodra,ha egy gyerekkel vagy lekezelő, mert állatszerető...)De így sem az.
Szerintem Te még embereket sem tisztelsz,nemhogy állatokat!!SZÁLLJ LE A LOVADRÓL....!!!!
szerintem kettőnk közül te kezdtél el rám "mutogatni", hogy MAGADFAJTA így meg úgy, meghogy az ilyen emberek miatt van gond a világon, csakmert nem állok olyan közel az állatokhoz lelkileg, mint egy emberhez
azzal meg főleg ne szóljál le, hogy nem tisztelek embereket, mert kettőnk közül te vagy az aki még egy kismacskát is többre tart akármelyik embernél
napokig képes vagy sírni egy idegen macska miatt, de kérdem én, mikor hullajtottál egy könnycseppet is az éhező gyermekekért?
itt kezdődnek a gondok, az ilyenek, mint te azok, akik többre becsülik egy állat életét mint egy emberét
ha csak az emberiség fele így gondolkodott volna, mint te, még a fán lennénk...
Honnan tudod ilyen biztosan,milyen a viszonyom az emberekkel?Én egy kismacskát csak a MAGADFAJTÁNÁL tartok többre,ezek után...
Látom ebbe a "napogik sírok"témába is nagyon belekapaszkodtál... :-D
Te minden idegen emberrel képes vagy ezek szerint így összeveszni??? De hát, Te tartasz többre egy embert...
(Erre most biztosan azt a választ adod majd,hogy:"Nem,csak az ilyen magamfajtákkal...")Jaj,ne,mert "sírni fogok"!!!:-D
tipikus közönséges szélsőséges lelkibeteg f**sz vagy
UNDORÍTÓ
szánalmas
ismerek én sok ilyen embert, tudom, hogy milyen torz értékrend jellemzi őket, ha kivétel lennél véletlenül (amit nem tartok valószínűnek) akkor bocs
én nem vesztem veled össze, csupán nem értettem egyet az életfelfogásoddal
te meg már jöttél itt, hogy magadfajta így meg úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!