Vegetarizmus? Mégis mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Arról, ha valaki azért lesz vegetáriánus, mert szereti az állatokat és nem akarja meg enni őket.2013. jún. 13. 19:58
41/50 anonim válasza:
s miért is pont a húsmentesség miatt lenne pocsékul a lányod? lehet totál más baja is. miért nem megy el kivizsgálásra?
42/50 anonim válasza:
de egyébként, én nem egészségügyi okokból nem eszem húst,hanem mert mindig is utáltam. egyszerűen undorodtam tőle, egész életemben.
43/50 anonim válasza:
A lányom természetesen volt kivizsgáláson és "természetesen" nem találtak nála semmit, hiszen jobbára csak a vasra vannak rákattanva, az meg történtesen határértéken belül volt. A Lenkeiben viszont megvan minden egyéb is, amire egy felnőtt szervezetnek szükség van.
44/50 anonim válasza:
Hát de akkor miért n kér teljes kivizsgálást, ne csak vasat nézzenek.
45/50 anonim válasza:
szóval, miért nem kér teljes kivizsgálást. hülye telefon:)
46/50 anonim válasza:
Félreérthetően fogalmaztam, bocsi. Teljes kivizsgáláson volt, de az ott feltüntetett határértékeket mind az orvostudomány határozta meg. Az az orvostudomány, ami még tizenévekkel ezelőtt is a napi 50mg C vitaminra esküdött. Az az orvostudomány, amely suttyomban egyre lejjebb viszi a koleszterin, vagy a vércukor károsnak kikiáltott határértékét, csak azért, hogy minél több "gyógyszert" lehessen a páciensre tukmálni. Az az orvostudomány, amely a gyógyszeripar által fenntartott egyetemeken tanulta a szakmát, így az általuk előírt tól-ig határokkal számol, nem véve figyelembe olyan alapvetéseket, hogy az egyik elem túlsúlya jelentősen hátráltatja egy másik hasznosulását, stb.
47/50 anonim válasza:
hát ehhez nem tudok hozzászólni. fogalmam sincs, mennyire részletesek egyes vizsgálatok. de én gyakorlatilag sosem ettem húst, s nem szoktam beteg lenni.
48/50 anonim válasza:
ha megkérdezed a gyerekorvost, hogy lehet a gyerek vega, úgy fog rád nézni mint egy elmegyogyósra....
49/50 anonim válasza:
Mert az orvosin táplálkozástudományt csak rettenetesen alacsony óraszámban tanulnak. A dietetikusok sokkal inkább tisztában vannak ezzel. Külföldön (Németországi tapasztalat) egyébként már meg sem lepődnek az orvosok, ha valaki vega vagy vegán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!