Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit gondoltok róla?

Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

[link]

Minden kis részlet érdekel :)

2013. jún. 12. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Jo lo de nem valami tiszta ez nem valami jo jel de minden mas jo...
2013. jún. 12. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:

ezt a hülyeséget, miért baj az, hogy nem tiszta, mikor áll a karámban? hát belefeküdt valamibe. szörnyű!

jónak tűnik, ha idősebb lovat keresel jó választás lehet, de egy idősebb ló vásárlásánál fokozottabban kell figyelni, hogy jók-e a lábai, illetve, hogy nem húz-e az oldala!

2013. jún. 12. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha eladásra hirdetem a lovam, nem teszek fel róla olyan képet, amin a ló fele tiszta szar, hanem lecsutakolom, akkor is, ha csak a karámban áll - mert a látszat sokat számít, ha pl. elakarsz adni egy kisállatketrecet, ez még csak nem is él, de tiszta trágya és húgykő az egész, akkor kevesen akarják majd megvenni, hiába van tökéletes állapotban... Egy kicsit sérült, de remekül kinéző, takaros darab viszont felkelti a vevő érdeklődését. Ez ilyen.

Egyébként nem néz ki rosszul, ennyit megér, nyilván meg kell nézni ki kell próbálni, attól függően, mire kell - nagydíjas díjló/ugróló már nem lesz belőle.

2013. jún. 12. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:

arra nem gondoltál, hogy esetleg nem úgy történt, hogy "jaj el akarom adni a lovat, megyek és lefotózom", hanem úgy, hogy el akarom adni a lovat, lássuk milyen képeim vannak róla.

ez nem egy kisállatketrec... béna hasonlat.

amúgy természetesen egy lovat nem így kell profin és szépen meghirdetni, de szerintem ha valakit az zavar, hogy egy saját karámjában épp "ellevő" koszos ló látványa zavar, akkor ne vegyen lovat, mert később is előfordulhat, hogy a saját trágyájába belefekszik. juj! ebből mit szűrsz le?

ez kb olyan szerintem, mintha egy kertesházat hirdetnél meg és az egyik képen ott lenne az avar a földön, vagy a lenyírt fű otthagyva a földön. hűha. attól még nem kell azt feltételezni, hogy a tulaj tojik a kertre és az egy dzsungel.

2013. jún. 12. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha el akarom adni a lovam, akkor olyan meglevő képeket nézek, amelyeken a ló tiszta és jól néz ki, ha nincs ilyen, akkor de, megyek és lefotózom. Ha erre sincs időm/türelmem akkor meg ez mindent el is mondott rólam...

Nem béna hasonlat, mert pont ez a lényeg - egy élettelen valaminél is fontos a tisztaság és az ápolt megjelenés. Te vennél úgy lakást magadnak, hogy a fél fal tiszta penész, a másikon meg szét van repedezve, felül meg beázott, de a szöveg szerint "azóta felújítottuk"? Én ki se mennék megnézni... Pedig ez is ugyanaz, csak a képen nem úgy néz ki, mint most, de nem akartam újra fényképezni, mert hát az mégiscsak vagy 10 perc az életemből...

Persze, hogy lesz a ló koszos, de az már az új vevő dolga, amivel nyilván számol előre, és amivel tisztában van.

Azt, hogy ez alapvető igénytelenség az eladóval szemben, azt szűröm le. Ha el akarom adni, akkor tiszta és ápolt a ló, egészséges, munkakész állat benyomását keltve. Komolytalanságot és "telibeszarom" mentalitást sugall, ha feldobom az első képet, amit találok, "oszt' jó az, látszik ezen minden, hö' ba...g, há' ne ízéééjjjééé má itten nekem, há' lóúú' az így is, nöm?!" Az avar egy másik kérdés, nem ezzel állítanám párhuzamba.

2013. jún. 13. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!