pl. nem csapom agyon a szúnyogot, a legyet se, meg a pókot se. nem csipked agyon.
2013. jún. 20. 23:22
32/50 anonim válasza:
Én sem ölöm meg őket, ha nagyon zavarnak, megfogom őket egy befőttes üveggel, és kiengedem a szabadba. Úgyis olyan rövid ideig élnek, és csak mert "zavarnak", az még nem indok a halálra.
2013. jún. 21. 16:56
33/50 anonim válasza:
"Az igazi vegák halat sem esznek.Semmi olyan terméket,amiért egy állatnak meg kell halnia."
Felvilágosítalak, hogy ahhoz, hogy a zöldségedet metermeljék, rengeteg állatnak meg kell halnia. Föld alatt, s föld fölött kártevők ezrei várják, hogy kikeljen a mag. Mint mondtam, én majdnem vega vagyok, de az ilyen elvakult hisztérikáktól hülyét kapok. Legyél vega, egészségedre, de ne akard ésszerű érvekkel alátámasztani, mert nem fog menni.
2013. jún. 22. 12:35
34/50 anonim válasza:
De a húsevést sem lehet ésszerű érvekkel alátámasztani.
A növényt a húsukért tartott állatok táplálására is termesztik(sokkal többet,mint ami emberi fogyasztásra megy)és akkor is kipusztulnak a rovarok.
2013. jún. 22. 13:29
35/50 anonim válasza:
A húsevésnek egyszerű érvrendszere van.SZÜKSÉGE VAN RÁ A SZERVEZETNEK.
Nem mellékesen finom is.
Komolyan,inkább hadakoznátok ennyire a gyors kaják ellen,sokkal károsabb és a nagyüzemi állattartás (sz@rban-h@gyban) elsősorban miattuk és nem a mezei parasztemberek miatt alakult ki.
2013. jún. 22. 13:37
36/50 anonim válasza:
utolsó: nincs szüksége. már ezerszer bebizonyították, de ne zavarjon.
2013. jún. 22. 14:33
37/50 anonim válasza:
Így van!2 évig nem ettem egyáltalán húst és ezerszer jobb állapotban voltam,mint húsevőként.
2013. jún. 22. 17:25
38/50 anonim válasza:
Utolsó, ezt én is alátámaszthatom. Csak ne feledjük el, hogy a két év nem használható érvként, hiszen annyi idő alatt nem bizonyítható, hogy milyen hiány lépett (volna) fel a szervezetünkben, ha folytatjuk.
2013. jún. 23. 12:53
39/50 anonim válasza:
én viszont 38 leszek szeptemberben, s 15 éves korom óta nem ettem húst...s előtte is keveset (mert soha nem szerettem, csak kényszerítették). előtte ettem sonkát, csípős kolbászt, felvágottat, halat, kevés rántott húst.
2013. jún. 23. 13:22
40/50 anonim válasza:
A lányom viszont 28 éves, 12 éve nem eszik húst és egyre pocsékabbul van. Én nem mondom, hogy attól, de már semmi másra nem tudok gondolni. Amikor megdobom egy erős Lenkei vitaminnal, akkor egy ideig jobban van, de sajna én se állok most olyan hajde jól anyagilag, hogy minden hónapban kinyögjem neki. (Egyébként dolgozik, viszonylag jól is keres az építész diplomájával, csak ő ilyen "hülyeségekre" sajnálja a pénzt.) Szóval visszatérve a témára, nekem az az érzésem, hogy van valami létjogosultsága a húsnak az étrendünkben.Persze ez a mindennapi húsevés túlzás, de a heti egy, szerintem nem ördögtől való gondolat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!