Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ma megtámadott egy kutya,...

Ma megtámadott egy kutya, arrébb tessékeltem lábbal. Lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés

Ma sétálni voltam kutyámmal, amikor egy másik megtámadott. Minden nap arra megyek, ház kapuja előtt ült. Elkezdett felénk rohanni (nem baratságosan, támadott már meg kutya), én meg reflexből cselekedtem. Kistestű, szóval elég nagyot repült.

Kérdésem az, mivel ez falu, ismernek, ha bármi baja lesz a kutyának, elővehetnek engem?

aug. 18. 21:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
15%
Állatkínzó...
aug. 19. 01:46
 22/24 anonim ***** válasza:
93%

Nem értek egyet a kiskutyás hozzászólással, hogy csak arrébb tessékelte.

Nekünk kicsike foxi keverék van és nagyon vadul veszi a házőrzést, ha valakiről érzi, hogy nem jó ember.

Alapjáraton nem sok embert bántott, mindenkivel közvetlen volt, de egyszer jött édesanyám ismerősének egy barátja a kéményt megcsinálni.

Kutya mondom, ha nem vagyunk kint és nem cselekszünk, letépi a lábát konkrétan.

Szóval nem becsülném alá a kis termetű kutyákat, mert az is le tud szakítani.

Aki tényleg ártalmas és érzi, azt a Miénk bántani akarja, akivel nincs gond azzal meg tényleg közvetlen.

Kezes kutya alapjáraton ténylegesen, parancs szóra el hallgat, parancs szóra vissza jön, parancs szóra megáll, viszont ha valakiben rosszat érez abban rosszat érez egyszerűen és meg akar Minket védeni.

Jobban jársz, ha nem becsülőd le a kis termetű kutyákat sem, mert mondom Neked, ha nem vagyunk kint és nem cselekszünk, nem lenne a tagnak lába, elhiheted.

aug. 19. 02:41
 23/24 anonim válasza:
88%
A gazdájának a hibája, nem hiszem hogy gond lesz belőle. Pl nálam is volt hasonló hogy vmi németjuhász keverék neki ment a kutyámnak, soha az életben nem emeltem kezet semmilyen állatra, de akkor le rúgtam a kutyámrol a másikat, a gazdája neki állt problémázni de felsoroltam hogy ilyen meg olyan okokbol eléggé megb1szhatják ha jelentve lenne az eset és a körűlményei, utána kussolt és vissza vitte a kutyusát, persze azóta is sajnálom a kutyát mert a gazdájának hibája volt az egész eset, mert hogy nem nevelte meg.
aug. 19. 04:00
 24/24 anonim ***** válasza:
59%
Mit hőbörög itt a sok hülye,ez rohadtul nem állatkínzás, nagyon nem hiszem hogy elővesznek miatta. Egy rúgástól semmilyen kutyának nem lesz komoly baja ha csak nem csivava vagy valami öleb,kedves gazdának meg zárnia kéne a kaput pláne ha agresszív kutyája van.
aug. 19. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!