Ma megtámadott egy kutya, arrébb tessékeltem lábbal. Lehet ebből bajom?
Figyelt kérdés
Ma sétálni voltam kutyámmal, amikor egy másik megtámadott. Minden nap arra megyek, ház kapuja előtt ült. Elkezdett felénk rohanni (nem baratságosan, támadott már meg kutya), én meg reflexből cselekedtem. Kistestű, szóval elég nagyot repült.
Kérdésem az, mivel ez falu, ismernek, ha bármi baja lesz a kutyának, elővehetnek engem?
aug. 18. 21:59
1/24 anonim válasza:
Kint volt az utcán. Te nem mentél be a házhoz. Szóval szerintem nem.
2/24 anonim válasza:
Nem lesz belōle bajod nyugi, azért remélem nem egy utcával arrébb landolt a kutya mert akkor lehet XD
3/24 anonim válasza:
Ja, te vagy az, aki torvenyadta jogaval elve ijpuskaval akarja levadaszni a kertjebe betolakodo kobor kutyat.
5/24 A kérdező kommentje:
Hát ugye kungfuztam, és elég nagyot rugok. 2 métert repült. Plusz ez a Duna partján van, aminek van lejtése. Az kb fél méter. Na arra repült. Láttam hogy szaladgál utánna, meg hallottam hogy nyüsszög.
aug. 18. 22:17
6/24 A kérdező kommentje:
Nem vadászom ijpuskavál. Nagyon szeretem az állatokat. De azt nem, amikor megtámadnak.
aug. 18. 22:19
8/24 anonim válasza:
Igen 3 as, van egy kutyagyűlölő, állatkínzó aki ide irogat bátorításért, ha télen kinnt altatja a kutyát, DE szalmán stb hányinger! 🤮🤮🤮
9/24 anonim válasza:
Futott, meg nem barátságos, meg reflexböl... Alig vártad, hogy felrúghass valamit, igaz?
10/24 anonim válasza:
Vajon ezt egy nagy méretű 60-70 kilós kutyával is meg merted volna tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!