Ma megtámadott egy kutya, arrébb tessékeltem lábbal. Lehet ebből bajom?
Ma sétálni voltam kutyámmal, amikor egy másik megtámadott. Minden nap arra megyek, ház kapuja előtt ült. Elkezdett felénk rohanni (nem baratságosan, támadott már meg kutya), én meg reflexből cselekedtem. Kistestű, szóval elég nagyot repült.
Kérdésem az, mivel ez falu, ismernek, ha bármi baja lesz a kutyának, elővehetnek engem?
Tiltani kell ezt a kérdezőt! Moderátorok figyelmébe ajánlom!
Hónapok óta keresi a megerősítést a kutyák bántalmazására, kitalálva mellé egy okot!
Nem 60 kg, de egy némehtjuhászt, meg komdort már elvertem ugyanezért.
Csak hogy tisztázzuk dolgokat. Border collie-m van. Kuytasulis, jól nevelt. Adómat minden évben felajánlom, 50 forintos palackokat is nekik küldöm. Ha valamit rúgni akarok, akkor vissza megyek kungfura, mert van zsák ami bírja.
Azt nem is mondom, télen ,nyáron bent van az enyém. Túrázni viszem maggam. Kb mint ha a gyerekem lenne. Ezért is védem meg bármitől.
Kikerme magamnak hogy kutyagyűlönek tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!