Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ma megtámadott egy kutya,...

Ma megtámadott egy kutya, arrébb tessékeltem lábbal. Lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés

Ma sétálni voltam kutyámmal, amikor egy másik megtámadott. Minden nap arra megyek, ház kapuja előtt ült. Elkezdett felénk rohanni (nem baratságosan, támadott már meg kutya), én meg reflexből cselekedtem. Kistestű, szóval elég nagyot repült.

Kérdésem az, mivel ez falu, ismernek, ha bármi baja lesz a kutyának, elővehetnek engem?

aug. 18. 21:59
1 2 3
 11/24 Ernus ***** válasza:
19%
Látta bárki? Felvette kamera? Nem? Akkor nem.
aug. 18. 22:45
 12/24 anonim ***** válasza:
28%

Tiltani kell ezt a kérdezőt! Moderátorok figyelmébe ajánlom!

Hónapok óta keresi a megerősítést a kutyák bántalmazására, kitalálva mellé egy okot!

aug. 18. 22:51
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon kistestű kutya, max 2-3 kilós kehetett, engem is támadott már meg. Elkapta a nadrágom szárát. Egy háztól rohant ki az utcára. Eszembe se jutott egy hatalmasat belerúgni. Csak kicsit arrébb tessékeltem, és más irányba vettem az irányt. Ez még régen, szórólapozás közben volt. Elég erősen rámcsimpaszkodott, de jó vastag és erős nadrág volt rajtam, így nem tudta átharapni.( Azt hiszem csivava volt, de nagyon agresszív)
aug. 18. 22:53
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem 60 kg, de egy némehtjuhászt, meg komdort már elvertem ugyanezért.

Csak hogy tisztázzuk dolgokat. Border collie-m van. Kuytasulis, jól nevelt. Adómat minden évben felajánlom, 50 forintos palackokat is nekik küldöm. Ha valamit rúgni akarok, akkor vissza megyek kungfura, mert van zsák ami bírja.

aug. 18. 22:53
 15/24 A kérdező kommentje:

Azt nem is mondom, télen ,nyáron bent van az enyém. Túrázni viszem maggam. Kb mint ha a gyerekem lenne. Ezért is védem meg bármitől.

Kikerme magamnak hogy kutyagyűlönek tartanak.

aug. 18. 23:00
 16/24 anonim ***** válasza:
21%
Azért azt a komondoros történetet megnézném. Vak volt?
aug. 18. 23:02
 17/24 anonim ***** válasza:
77%
Magára vessen a tulajdonos. Nem szabadna utcán lennie a kutyának, szóval itt ő a nagyobb hibás.
aug. 18. 23:37
 18/24 anonim válasza:
93%
Általában a jogszabályok megengedik az önvédelmet. Ha egy kutya vagy bármilyen más állat támad rád, jogod van védekezni. Amennyiben a kutya megtámadott és te lábbal eltaszítottad, az önvédelem jogát gyakoroltad, és nem valószínű, hogy bármilyen következménye lenne.
aug. 18. 23:44
 19/24 anonim ***** válasza:
8%
Ismerem ezt a fajtát. Azt lesi, hogy mikor mordul rá egy kis eb, hogy aztán jól belerúghasson. Az ilyeneknek tiltani kéne a kutyatartást.
aug. 19. 01:02
 20/24 anonim ***** válasza:
61%
Nincs 2000 forintod paprikasrayre?
aug. 19. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!