Hova tudok fordulni sérült denevér ügyben?
Figyelt kérdés
Kutyám eljátszott egy denevérrel, sikerült kimentenem. Viszont mindkét szárnya ki lett lyuggatva. Most dobozban pihen, de nem eszik és iszik. Írtam már 2 helyre, h hova tudom vinni, ami nincs messze vagy mi ilyenkor a teendő, kijön e érte valaki? Veszélyeztetett terhes vagyok, így kicsit meg van kötve a kezem. Eddig kesztyűvel nyúltam hozzá felmérni a sérüléseit, de elég harcias, így nem bolygattam tovább.aug. 12. 08:50
21/22 anonim válasza:
20 nekem már rengeteg voodoo babám van, adtam volna ha szólsz.
22/22 A kérdező kommentje:
Azóta eltelt pár hónap, most találtam vissza a kérdésemhez. Felhívtam az illetékes természetvédelmi területet, ők másnap küldtek volna embert, de az éjszaka folyamán a denevér feladta a harcot, enni, inni nem akart. Köszönöm a kommenteket.
nov. 9. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!