Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Hova tudok fordulni sérült...

Hova tudok fordulni sérült denevér ügyben?

Figyelt kérdés
Kutyám eljátszott egy denevérrel, sikerült kimentenem. Viszont mindkét szárnya ki lett lyuggatva. Most dobozban pihen, de nem eszik és iszik. Írtam már 2 helyre, h hova tudom vinni, ami nincs messze vagy mi ilyenkor a teendő, kijön e érte valaki? Veszélyeztetett terhes vagyok, így kicsit meg van kötve a kezem. Eddig kesztyűvel nyúltam hozzá felmérni a sérüléseit, de elég harcias, így nem bolygattam tovább.

#denevér #Sérült denevér #Denevér mentés
aug. 12. 08:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
20 nekem már rengeteg voodoo babám van, adtam volna ha szólsz.
aug. 12. 18:35
 22/22 A kérdező kommentje:
Azóta eltelt pár hónap, most találtam vissza a kérdésemhez. Felhívtam az illetékes természetvédelmi területet, ők másnap küldtek volna embert, de az éjszaka folyamán a denevér feladta a harcot, enni, inni nem akart. Köszönöm a kommenteket.
nov. 9. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!