Van egy denevér a lakásunkban. Hogyan kapjuk el?
Igazából új lakásban vagyunk már 2 hónapja. Egyik este arra keltünk, hogy valamilyen zacskó zörög. Felkeltünk és megtaláltuk a denevért a hűtő tetején. Szerintem arra jöhetett elő, hogy kint hagytam a gyümölcshéjakat az asztalon. Repkedett kicsit, majd nagy szenvedéssel egy órába telt ugyan, de elkaptuk és kint elengedtük. Most hallottam még kotorászást a fal mögött. Lehet, hogy van még? Hogyan csalogassuk elő? Kinek lehetne szólni ilyenkor, aki nem kér érte sok pénzt?
Szerintem a beköltözésünk előtt is ott lakhattak, mert mi vagyunk az első lakói a háznak.
Ne így! :D
Viccet félretéve, a területileg illetékes Nemzeti Parknak kellene szólnotok, és ők gondoskodnak a befogásukról.
Nem igazán tudom, hogy Tolna megyében ki lehet az. Esetleg ilyen kártevő írtóra gondoltam, de még azt sem láttam sajnos..
Talán, ha rakok ki gyümölcsöket, akkor előjöhetnek? Nem szeretném bántani, csak kirakni az ablakon kívülre.
Lefotózod, ha tudod, ezzel bizonyítva, hogy igenis van bent egy.
Majd kihívod az illetékeseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!