Hova tudok fordulni sérült denevér ügyben?
Ha veszett is a kutyát nem fenyegeti, mert évente ksp oltást. A kesztyűs megoldás jó, téged ne tudjon megharapni
15 egyrészt nekem még korán volt, viszont a kutya sem "csak úgy" kapja el, hanem érintkezik olyan állattal, ami hordozza.
Egyébként azt értettem félre, hogy a veszett kutya denevért kapja el, így a denevér ha túléli, akkor ö is lehet veszett. Túgondoltam.
16 a kutyát túlzottan bele sem kevertem a dologba, mert úgyis bevan oltva veszettség ellen, de embereket csak nagyon ritkán oltanak ellene, ezért írtam hogy magára vigyázzon nehogy megharapja az esetlegesen veszett denevért.
Így jàrtál, érdekes gondolatmenet amúgy, én meg lepontoztalak, ez van béke, nohari.
"Így jàrtál, érdekes gondolatmenet amúgy, én meg lepontoztalak, ez van béke, nohari."
Én meg most elmoromoltam egy varázsigét, és készítem a voodoo babát. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!