Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A medencénkbe beleesett egy...

A medencénkbe beleesett egy denevér, nem tudom meddig lehetett a vízben mire kiszedtem.Szerintem megfázott és most tegnap óta melengetem és cukros vízzel etetem de még elég gyenge és néha tüsszög is.Mit tehetnék érte, hogy rendbejöjjön?

Figyelt kérdés

2024. máj. 17. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2024. máj. 17. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Állatvédő szervezettel vedd fel mihamarabb a kapcsolatot.
2024. máj. 17. 08:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A denevér nem cukros vizet eszik, hanem rovarokat. Hívj fel egy megfelelö szervezetet, mert így el fog pusztulni.
2024. máj. 17. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rendes vagy, hogy így törődsz vele - de ezt inkább hagyd azokra, akik erre szakosodtak. Jó szándékkal is lehet sajnos bajt okozni.

[link]

2024. máj. 17. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Állatorvost is kérdezhetsz, nálunk pl ilyen esetben nem kérnek pénzt
2024. máj. 17. 13:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sajnos a denevér elérte az élete végét.

Közel 20 éve figyelem őket ahogy szürkületkor előjönnek és a lámpa fényénél kapkodják az odagyűlt bogarakat.

A 20 év alatt még soha egyetlen alkalommal sem kellett denevért kihalásznom igy ez csak azért történt most meg mert egyszerűen öreg volt már.

2024. máj. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!