Veletek előfordult,hogy egy híres gyorsétteremláncba bejöttek az állatvédők és elkezdték zaklatni a vendégeket mindenféle "gyilkosok" és hasonló kijelentésekkel ?
Figyelt kérdés
Tik tokon szoktam felvételeket látni hogy külföldön bejönnek ilyen helyekre és jobb esetben számon kérik hogy miért eszik ezeket az állati eredetű ételek roszabb esetben meg a fenti kijelentések mennek.De már lattam magyar verziót is ebből.máj. 13. 10:54
41/47 anonim válasza:
"Nem véletlenül van annyi meddő nő manapság… össze-vissza eszünk mindenféle dolgot, amire nem a mi szervezetünk lett kitalálva."
Ebben egyetertunk.
Es meddo ffi, es beteg emberek.
Szerinted a vegansaghoz hogy kapcsolhato ez a mondat? Ezt az egyet nem ertem.
42/47 anonim válasza:
Miért, mennyi meddő nő van manapság? És valóban az étel miatt? Nem lehet, hogy pl. 50 évvel ezelőtt franc sem tudta, mi az az endometriózis vagy hátrahajló méh, de ettől függetlenül nem újkeletűek ezek a problémák?
43/47 anonim válasza:
Férfiaknál, na, ott valóban csökken a spermiumszám, és az tényleg korrelál a dohányzással, alkoholfogyasztással.
44/47 anonim válasza:
Az jó, mert 8 milliárd ember már szinte kicsit sok is. Kevesebb spermát a tökökbe!
45/47 anonim válasza:
nem. Lefújnám paprikasrayvel az ilyet
46/47 Vuk-91 válasza:
Hát, még nem, de sírva fognak hazamenni ha mégis jönnek.
47/47 anonim válasza:
"Az jó, mert 8 milliárd ember már szinte kicsit sok is. Kevesebb spermát a tökökbe!"
Afrikába meg Ázsiába hirdesd a tanaidat, hátha levágják a fejedet!
A földön a fehérember már jóideje csak kissebbség!
Ilyen "állatvédők" is csak a tajgetosz szindrómás fehéreknél férnek meg, máshol ki lennének belezve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!