Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Veletek előfordult,hogy egy...

Veletek előfordult,hogy egy híres gyorsétteremláncba bejöttek az állatvédők és elkezdték zaklatni a vendégeket mindenféle "gyilkosok" és hasonló kijelentésekkel ?

Figyelt kérdés
Tik tokon szoktam felvételeket látni hogy külföldön bejönnek ilyen helyekre és jobb esetben számon kérik hogy miért eszik ezeket az állati eredetű ételek roszabb esetben meg a fenti kijelentések mennek.De már lattam magyar verziót is ebből.
máj. 13. 10:54
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
79%

A vegánok céljait részben értem, tehát az, hogy sajnálják az állatokat, ezt megértem.

Viszont a rengeteg energiájuk szerintem nem lényegi dologra megy. A fő baj, a világ gazdasági berendezkedése (ha tetszik a kapitalizmus), ez okoz rengeteg problémát, többek között az ipari állattartást is, ami valóban borzalmas. E mellett egész fajok kihalását, tengerek, levegő, talaj elszennyezését, kifosztását, egyre növekvő különbséget gazdag és szegény között. Igen, ezzel kellene kezdeni valamit, és valóban a legtöbbek struccok.

Ez is az ember úgy nevezett szabadságát bizonyítja: szabadságunk itt az, hogy akár szét is cseszhetjük a világot magunk körül, semmilyen isten nem fogja meg a kezünket. Hanem csak majd Földanyácska, szép csendben egymásra uszít minket, amikor már más ennivaló nem lesz, csak ember. Szép álmokat.

máj. 13. 17:14
 32/47 anonim ***** válasza:
31%
A veganok nem csak az allatokat sajnaljak, hanem a Foldanyacskat is. A nagyipari allattartas az egyik legkornyezetpusztitobb iparag. Nyilvan nem az egyetlen. De a veganok, akiket ismerek,pont hogy erzekenyek a tobbi sz_rra is.
máj. 13. 17:19
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Földanyácskán sokat segít, hogy olyan gyümölcsöket esznek két pofára, amit a saját országukban nem képesek megtermelni, ezért hatalmas hajókkal, több ezer liter fosszilis tüzelőanyag elégetésével importálják, hogy ők meg tudják vásárolni. A pálmaolajról nem is beszélve.

Igen, használ vizet, termel metánt az állattartás, de több iparághoz hasonlítva szinte eltörpülő.

Nem az állattartással van a probléma, hanem a fejlett országokban élők nagy igényével.

Act local, think global.

máj. 13. 17:28
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Jó, a vegánok a kártevőket is sajnálják, ami az ember egészségére veszélyt jelent, pl egerek irtása ellen is szót emelnek. Azt várom mikor találják ki, hogy ne szedjük az antibiot elvégre a baci is élőlény
máj. 13. 17:31
 35/47 anonim ***** válasza:

Is.

Es ja, de vajon csak a veganok esznek banant?

36/47 anonim ***** válasza:
81%

“ Földanyácskán sokat segít, hogy olyan gyümölcsöket esznek két pofára, amit a saját országukban nem képesek megtermelni, ezért hatalmas hajókkal, több ezer liter fosszilis tüzelőanyag elégetésével importálják, hogy ők meg tudják vásárolni. A pálmaolajról nem is beszélve.”

+1

37/47 anonim ***** válasza:

Palmaolajat csak a veganok fogyasztanak? Amikor millio mindenfele termekbe beleteszik?

Elarulom, a veganok egy nagy resze azt is keruli.

máj. 13. 17:34
 38/47 anonim ***** válasza:
46%

“ Elarulom, a veganok egy nagy resze azt is keruli.”

Mit esznek !

máj. 13. 17:36
 39/47 anonim ***** válasza:

35/37

Ha nem jönne be banán és társai az országba (vegyük úgy, hogy kb. majdnem minden importot mellőzünk) a vegyes étrenden lévők tovább húznák.

Attól, hogy a hajón jövő banánt eszik a vegyes étrendűek is, még nem kell alapvetésnek venni azt, hogy az jön. Erre értettem a fejlett országok kényelmét.

máj. 13. 23:08
 40/47 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy a növényekben nincsenek meg azok a tápanyagok (vagy számunkra emészthetetlen formában vannak), amelyekre nekünk szükségünk lenne. Nem véletlenül van annyi meddő nő manapság… össze-vissza eszünk mindenféle dolgot, amire nem a mi szervezetünk lett kitalálva.

Emiatt utálom, ha egy vegán megpróbál téríteni… főleg úgy hogy tudom, hogy hülyeségeket beszél.

máj. 13. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!