Veletek előfordult,hogy egy híres gyorsétteremláncba
bejöttek az állatvédők és elkezdték zaklatni a
vendégeket mindenféle "gyilkosok" és hasonló
kijelentésekkel ?
Figyelt kérdés
Tik tokon szoktam felvételeket látni hogy külföldön bejönnek ilyen helyekre és jobb esetben számon kérik hogy miért eszik ezeket az állati eredetű ételek roszabb esetben meg a fenti kijelentések mennek.De már lattam magyar verziót is ebből.
Én Gratzban láttam utoljára ilyen elvetemült állatvédőket. Főtéren, ahol a gyerekek is láthatták nyomták videókon, nagy tv-ken a borzalmasabbnál borzalmasabb videókat, és osztogattak mindenféle szórólapot.
Ha étteremben odajönne hozzám egy ilyen, tuti kiosztanám, és elmagyaráznám neki, hogy miért van szüksége az embernek a húsra.
Nem mellesleg az éttermet is lehúznám, hogy hogy engedhet be ilyen embereket.
máj. 13. 11:53
12/47 anonim válasza:
#11 Abszolút egyetértek.
#6 Igazad van. Én még 30 sem vagyok, de kényszerből pont elég disznóvágáshoz asszisztáltam, meg évente mi birkát is nyúzunk. Ezek a megmozdulások ott működnek, ahol totál nem tudja az átlag "felhasználó", honnan jön a hús. Én tudom és mégis eszem. Sőt, szerintem etikusabb vagyok az állattal, mint az, aki soha nem látott egyet sem meghalni.
máj. 13. 12:27
13/47 Platypus válasza:
Nem gyorsétteremben, de a kettes metrón volt szerencsém átélni. Odaállítottak laptopokkal, amiken csirkedarálós meg valami halászatos videó ment, és közben mondták a magukét. Az Őrsön szállatak fel és a Batthiány téren még hallottam őket a kocsi másik feléből.
máj. 13. 12:49
14/47 anonim válasza:
Az kéne még...felrugnam őket
máj. 13. 12:49
15/47 anonim válasza:
Én is a tálcával verném őket agyon 😂
máj. 13. 13:19
16/47 anonim válasza:
Vágóhídra nem mernének menni mi? Bicskén a regnumba pl.. Mennének a darálthúsba 😂
Üzemi baleset...
máj. 13. 13:20
17/47 Grimfox válasza:
Ez is olyan dolog, hogy a fene nagy jólétben nem tudnak mit kezdeni magukkal, unatkoznak. Ezért találnak valamit, amiből nagyobb problémát kerekítenek, mint amekkora valójában. A befolyásolható emberek meg utánozzák őket.
máj. 13. 13:40
18/47 anonim válasza:
Nem volt ilyenben részem, de őszintén az jobban zavarna, hogy evés közben kultúrálatlan módon zaklatnak, mint amivel ők meg akarnak botránkoztatni. Tartok állatokat, vágom is őket. Tudom, hogy honnan jön a hús, tudom mivel jár - mondjuk gyorsétterembe se járok, csak nagy ritkán, ha a haverokkal betévedünk.
máj. 13. 13:43
19/47 anonim válasza:
Kolbászfesztiválra se mernének menni, a gyorsétterembe csak műanyag villa van azzal meg nem jön össze, vagy mégis? 😂
máj. 13. 13:54
20/47 Grimfox válasza:
Nem hiszem, hogy bárki is leölné őket se műanyag villával, se fémmel. Csak zöldséggé vernék a fejüket. A magyar kórházakban meg nem kérdezik meg, hogy eszel e húst. Ha nem eszel, akkor infúzión kapod a májrémes zsömlét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!