Veletek előfordult,hogy egy híres gyorsétteremláncba bejöttek az állatvédők és elkezdték zaklatni a vendégeket mindenféle "gyilkosok" és hasonló kijelentésekkel ?
Figyelt kérdés
Tik tokon szoktam felvételeket látni hogy külföldön bejönnek ilyen helyekre és jobb esetben számon kérik hogy miért eszik ezeket az állati eredetű ételek roszabb esetben meg a fenti kijelentések mennek.De már lattam magyar verziót is ebből.máj. 13. 10:54
21/47 anonim válasza:
Pesten az Aldiba volt ilyen hogy elkezdték a tejet sorban kiöntögetni és affektálva előadni valami hülye szöveget hozzá.
22/47 anonim válasza:
20 😂 te nagyon bolond vagy...
Infúzión csak sót cukrot és némi elektrolitot kaphatsz meg pár gyógyszert, a többi azonnal megölne, főleg a "májkrémes" zsömle.
Még a hormonokat is csak szervekbe vagy izomzatba lehet adni, véráramba nem tanácsos.
23/47 anonim válasza:
21, ja mert felmondták az aldisok az őrző védő céggel a szerződést...
A security bosszúja!
Bevett módszer ez...
Vagy a másik amikor szekuritis rendőr cégtárs haver átszól a nevelőintézetis haverjának, hogy küldjenek már pár kicsirigót lopni meg balhézni az áruházba..
Védelmi pénz mesterfokon!
24/47 anonim válasza:
Te meg csodálkozol miért emelkednek az árak...
25/47 Grimfox válasza:
22, tudom. Mifelénk így mondják, hogy valakit annyira megvertek, vagy annyira nem lehet másként etetni, hogy infúzióra van szüksége. Bár az eredeti úgy szól, hogy vénásan kapja a rántotthúst. De nem hiszem, hogy van olyan kórház, ahol rántotthúst adnának a betegeknek, ezért átköltöttem.
26/47 anonim válasza:
Mivel én elvetemült hísimádó vagyok max annyit érnének el vele, hogy a lerágott csirkecsonttal izomból fejbedobnám! 😁
27/47 anonim válasza:
De, én már kaptam rántott húst infúzión keresztül! Esküszöm a májkrémes zsömlém életére!
28/47 NTBS válasza:
Nem. De ez nem itthoni jelenség. Remélem így is marad.
29/47 anonim válasza:
Volt itthon ilyen is, bar nem sokszor, sot vagohidon es kolbaszfesztival jellegu rendezvenyeken is voltak a veganok. Halalszlefozo versenyen is, resztvevokent, halmentes levessel nyertek is dijat. Ennel sokkal gyakoribb az utcan laptopos aktivizmus, senkit nem zargatnak, nem igaz, h a metron is utanamentek barkinek - aki megall es erdekli, azzal elbeszelgetnek, ennyi. Ha meg nem birod nezni a vagohidas videokat, az ezer ingerbol pont az zavar az utcan, akkor valoszinuleg neked is bajod van az allatkinzassal, csak nem akarod belatni, hogy te is az oka vagy. Struccpolitika.
30/47 anonim válasza:
Nálam volt, azt hittem ez csak a Nyugaton van a pillangólelkűeknél. 2 csaj akik a 30-as éveik elején voltak. Úgy toltam ki őket a röhögésemet vissza tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!