Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Veletek előfordult,hogy egy...

Veletek előfordult,hogy egy híres gyorsétteremláncba bejöttek az állatvédők és elkezdték zaklatni a vendégeket mindenféle "gyilkosok" és hasonló kijelentésekkel ?

Figyelt kérdés
Tik tokon szoktam felvételeket látni hogy külföldön bejönnek ilyen helyekre és jobb esetben számon kérik hogy miért eszik ezeket az állati eredetű ételek roszabb esetben meg a fenti kijelentések mennek.De már lattam magyar verziót is ebből.
máj. 13. 10:54
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Pesten az Aldiba volt ilyen hogy elkezdték a tejet sorban kiöntögetni és affektálva előadni valami hülye szöveget hozzá.
máj. 13. 14:22
 22/47 anonim ***** válasza:
20%

20 😂 te nagyon bolond vagy...

Infúzión csak sót cukrot és némi elektrolitot kaphatsz meg pár gyógyszert, a többi azonnal megölne, főleg a "májkrémes" zsömle.

Még a hormonokat is csak szervekbe vagy izomzatba lehet adni, véráramba nem tanácsos.

máj. 13. 14:31
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

21, ja mert felmondták az aldisok az őrző védő céggel a szerződést...

A security bosszúja!

Bevett módszer ez...

Vagy a másik amikor szekuritis rendőr cégtárs haver átszól a nevelőintézetis haverjának, hogy küldjenek már pár kicsirigót lopni meg balhézni az áruházba..

Védelmi pénz mesterfokon!

máj. 13. 14:35
 24/47 anonim ***** válasza:
84%
Te meg csodálkozol miért emelkednek az árak...
máj. 13. 14:38
 25/47 Grimfox ***** válasza:
89%
22, tudom. Mifelénk így mondják, hogy valakit annyira megvertek, vagy annyira nem lehet másként etetni, hogy infúzióra van szüksége. Bár az eredeti úgy szól, hogy vénásan kapja a rántotthúst. De nem hiszem, hogy van olyan kórház, ahol rántotthúst adnának a betegeknek, ezért átköltöttem.
máj. 13. 14:55
 26/47 anonim ***** válasza:
80%
Mivel én elvetemült hísimádó vagyok max annyit érnének el vele, hogy a lerágott csirkecsonttal izomból fejbedobnám! 😁
máj. 13. 15:05
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
De, én már kaptam rántott húst infúzión keresztül! Esküszöm a májkrémes zsömlém életére!
máj. 13. 15:17
 28/47 NTBS ***** válasza:
100%
Nem. De ez nem itthoni jelenség. Remélem így is marad.
máj. 13. 15:22
 29/47 anonim ***** válasza:
10%
Volt itthon ilyen is, bar nem sokszor, sot vagohidon es kolbaszfesztival jellegu rendezvenyeken is voltak a veganok. Halalszlefozo versenyen is, resztvevokent, halmentes levessel nyertek is dijat. Ennel sokkal gyakoribb az utcan laptopos aktivizmus, senkit nem zargatnak, nem igaz, h a metron is utanamentek barkinek - aki megall es erdekli, azzal elbeszelgetnek, ennyi. Ha meg nem birod nezni a vagohidas videokat, az ezer ingerbol pont az zavar az utcan, akkor valoszinuleg neked is bajod van az allatkinzassal, csak nem akarod belatni, hogy te is az oka vagy. Struccpolitika.
máj. 13. 15:48
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Nálam volt, azt hittem ez csak a Nyugaton van a pillangólelkűeknél. 2 csaj akik a 30-as éveik elején voltak. Úgy toltam ki őket a röhögésemet vissza tartva.
máj. 13. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!