Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Az miért van hogy sír a...

Az miért van hogy sír a menhelyesek szája hogy hú de telítettek, nincs pénz, több adomány kell stb, állatot örökbe fogadni meg kb lehetetlen náluk?

Figyelt kérdés
Kb.már egy hörcsög örökbefogadásához is 3 oldalas bemutatkozó levelet kérnek.
máj. 5. 09:29
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
76%
Hát jobb, hogy felelősségteljesek az állatokkal, nem adják akárkinek, akárhova, hogy kínozva legyenek!
máj. 5. 09:35
 2/30 anonim ***** válasza:
30%
ha örökbe adnák az állatokat, akkor szerinted miért lehetne nyafogni, hogy nincs pénz meg telítettek?
máj. 5. 09:37
 3/30 anonim ***** válasza:
85%

Nem akarnak boldog-boldogtalannak állatot adni, csak annak, aki tényleg felelősséggel bánik vele. Vannak menhelyek, akik tényleg durván tolják, de azért nem az a nagyátlag.

Na meg nagyon egyszerű a matek, többet dobják ki a kutyájukat, mint ahányan örökbefogadnak.

máj. 5. 09:39
 4/30 anonim ***** válasza:
51%
Azért elég sokan túltolják. Volt, hogy szerettem volna egy kiskutyát örökbefogadni és a menhely kért motivációs levelet(!). Azt hittem rosszul látok.
máj. 5. 09:41
 5/30 anonim ***** válasza:
66%
#4 Ha nyolc mondatot nem vagy képes írni arról, miért akarsz kutyát, valóban jobb, hogy nem adtak neked.
máj. 5. 09:43
 6/30 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy bárki azért akarna befogadni az otthonába egy állatot, hogy aztán kínozza.

Ismerős család, jól szituált, dolgozó szülők két kiskamasz gyerekkel 3(!) menhelyről nem tudott kutyát befogadni a meglévő mellé, mert egekben az elvárásai a gusztustalan menhelyeseknek. Olyan mintha direkt arra utaznának, hogy szerencsétlen állatok rács mögött öregedjenek meg.

Az említett család végül tenyésztőtől vett egy fajtiszta kutyát akit imádnak. Ez mégis mire jó a menhelyeknek?!

máj. 5. 09:46
 7/30 anonim ***** válasza:
36%
A kb-lel kezdődő állításod nem igaz. Innentől kezdve mi a kérdés?
máj. 5. 09:47
 8/30 A kérdező kommentje:

#5 én ezzel nem értek egyet. Mi köze egy random, számomra vadidegen menhelyi dolgozónak ilyen részletesen ahhoz, hogy én mi miatt szeretnék kutyát? Én se kérdezem meg őt, hogy hogy végződött a legutóbbi házassága...

Na mindegy is nem a feszültséget akarom én szítani, csak felbosszantott a dolog, mert hamarosan nekem is aktuális lenne az örökbefogadás, de így meg fogom gondolni, hogy egyáltalán menhely közelébe teszem-e a lábamat. Az ember jót akar tenni és nem vásárolni mikor annyi ártatlan kis élet vár egy szerető gazdira...de a menhelyesek inkább bezárva tartják őket, hogy sírhasson a szájuk a nagy telítettség miatt...na ez az állatkínzás

máj. 5. 09:52
 9/30 anonim ***** válasza:
84%
A hörcsögös rész szerintem is el van túlozva, de minden más sajnos nagyon is igaz. A legtöbb állatvédő kimondottan radikális és átestek a ló túlsó oldalára.
máj. 5. 09:57
 10/30 anonim ***** válasza:
70%

Miféle teljesíthetetlen követelményeket állítottak?

Nem kíváncsiskodnak, hanem garantáltan jó helyre akarják adni a kutyát. A házasságos példát rossz. Ahhoz nincs közöd. Nekik a kutyához van.

máj. 5. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!