Az miért van hogy sír a menhelyesek szája hogy hú de telítettek, nincs pénz, több adomány kell stb, állatot örökbe fogadni meg kb lehetetlen náluk?
Nem akarnak boldog-boldogtalannak állatot adni, csak annak, aki tényleg felelősséggel bánik vele. Vannak menhelyek, akik tényleg durván tolják, de azért nem az a nagyátlag.
Na meg nagyon egyszerű a matek, többet dobják ki a kutyájukat, mint ahányan örökbefogadnak.
Nem hiszem, hogy bárki azért akarna befogadni az otthonába egy állatot, hogy aztán kínozza.
Ismerős család, jól szituált, dolgozó szülők két kiskamasz gyerekkel 3(!) menhelyről nem tudott kutyát befogadni a meglévő mellé, mert egekben az elvárásai a gusztustalan menhelyeseknek. Olyan mintha direkt arra utaznának, hogy szerencsétlen állatok rács mögött öregedjenek meg.
Az említett család végül tenyésztőtől vett egy fajtiszta kutyát akit imádnak. Ez mégis mire jó a menhelyeknek?!
#5 én ezzel nem értek egyet. Mi köze egy random, számomra vadidegen menhelyi dolgozónak ilyen részletesen ahhoz, hogy én mi miatt szeretnék kutyát? Én se kérdezem meg őt, hogy hogy végződött a legutóbbi házassága...
Na mindegy is nem a feszültséget akarom én szítani, csak felbosszantott a dolog, mert hamarosan nekem is aktuális lenne az örökbefogadás, de így meg fogom gondolni, hogy egyáltalán menhely közelébe teszem-e a lábamat. Az ember jót akar tenni és nem vásárolni mikor annyi ártatlan kis élet vár egy szerető gazdira...de a menhelyesek inkább bezárva tartják őket, hogy sírhasson a szájuk a nagy telítettség miatt...na ez az állatkínzás
Miféle teljesíthetetlen követelményeket állítottak?
Nem kíváncsiskodnak, hanem garantáltan jó helyre akarják adni a kutyát. A házasságos példát rossz. Ahhoz nincs közöd. Nekik a kutyához van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!