Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A szomszédom légkpuskával...

A szomszédom légkpuskával rálőtt a macskámra. Szegénynek a hátsó lábát találta el. Mit lehet tenni? Feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Az én kertemben lőtt rá a macskára tegnap délután. Aztán este át is ordított, hogy leközelebb fejbelövi ha még egyszer oda szarik a muskátlijához. Normális ez az ember???

2023. szept. 14. 10:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
0%

Én sem jelentettem volna.

De ez nem feltétlenül jelent jót a szomszédra nézve.

2023. okt. 3. 23:32
 62/64 A kérdező kommentje:
Felesleges lett volna feljelenteni. Egy családbarát már-már rokon azt allította, hogy mivel a macskánk kóborol és kárt okoz, minket is megbüntetnek. Így nem mertük kockáztatni.
2023. okt. 6. 15:59
 63/64 anonim ***** válasza:
74%

Ekkora fszságot kérdező...

Tudod hogy kàrt csinált a macska nála?

Lényegtelen,saját udvarotokon lévő állatra lőtt,máskor netán rátok fog vagy ha van gyerek akkor arra mert sokat sír?

Ne viccelj már,ezt légy nyugodt komolyan vették volna,sőt...

2023. okt. 6. 18:19
 64/64 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd otthona macskádat. Én is így szoktam a kóbor macskákkal- kutyákkal amik a saját kertemben megjelennek:Légpuskával (nagyon erős) olyan helyen lövöm őket ami nem halálos de nagyon fájdalmas.
2024. máj. 1. 20:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!