Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A szomszédom légkpuskával...

A szomszédom légkpuskával rálőtt a macskámra. Szegénynek a hátsó lábát találta el. Mit lehet tenni? Feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Az én kertemben lőtt rá a macskára tegnap délután. Aztán este át is ordított, hogy leközelebb fejbelövi ha még egyszer oda szarik a muskátlijához. Normális ez az ember???

2023. szept. 14. 10:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is írt.
2023. szept. 15. 20:07
 42/64 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nem, pedig élveztem volna. Most kihagyottnak érzem magam. :/
2023. szept. 15. 23:15
 43/64 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, neked meg az "okos" kicsit sem agresszív pasidnak eszedbe sem jut, hogy a macskádat nem kellene a szomszéd kertjébe engedni? Kíváncsi lennék, ha a te kerted lenne tiszta ürülék, te mit szólnál. Gondolom, a szomszéd már próbálta megbeszélni ezt veled, de neked meg a szent macskádnak ugye csak jogaik vannak, igaz? Kötelességed a gerinces állatodat a telkeden tartani és pont. Majd ha mérget rak ki neki, mert az jön, akkor majd gondolom a magatok fajta önérzetes senkiházi majd megint veri mellét, ahelyett most bezárnád a macskádat és problem solved. Jelentsd fel, csak nehogy téged büntessenek meg a végén ;)
2023. szept. 16. 22:07
 44/64 anonim ***** válasza:
30%

„Kötelességed a gerinces állatodat a telkeden tartani és pont.“

1. Nem ez van a törvényben, hanem, hogy a szökést köteles megaladályozni.

2. pontot nem kell kiírni külön, elég az írásjel.

3. a szomszéd idegen telekre lõtt be. Szerinted ugye ez teljesen rendben van, elõzményektõl függetlenül, ugye, mert nálatok ez a problánák lerendezésének a módja.

2023. szept. 17. 11:59
 45/64 anonim ***** válasza:
72%
*problémák
2023. szept. 17. 11:59
 46/64 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha a szomszéd állandóan a gyerekem homokozójába sz@ratná a macskáját, biztos elüldözném a kertemből. A bácsi heves vérmérsékletű, gondolom a kerítésen kapta el a macskát a lövedék. Neked kéne gondoskodni róla hogy ne járkáljon el. Majd ha "németből" hazajön a férjed, csináljatok egy macskabiztos kutricát vagyy kerítést
2023. szept. 21. 17:34
 47/64 anonim ***** válasza:
0%

47 senki sem szaratja a macskáját, ahogy te sem ordíttatod a kölked.

A galambokat, meg a kerti madarakat nem kéne kilőni, hisz azok is összeszarnak mindent.

Ez van amikor a panelproli vidékre költözik.

(jelentsük föl' a kokast is, mert 5-kor kukorékol.)

2023. szept. 22. 07:37
 48/64 anonim ***** válasza:
100%
Világ életemben vidéken laktam, még most is. És nem, ne sz@rassa az udvaromon a macskáját a szomszéd ha már 100szor szóltam neki. Vagy egy csapdát vegyek és vigyem át abban a gazdájának? Hozzánk a szomszéd tyúkjai repkedtek át sokazori figyelmeztetés ellenére. Nem vágta le a szárnytollukat. A kutyánk széttépkedte őket, a szomszéd hisztizett. Mi szóltunk, ez van. A kutyát meg nem fogom láncra verni mert a szomszéd nem vigyáz a tyúkjaira.
2023. szept. 22. 07:54
 49/64 anonim ***** válasza:
0%

Mint mondtam, senki sem szarat semmit. Vagy te pl. láttál olyat, hogy valaki szándékosan átviszi és odatartja a mcska hátsóját a gyereked homokozójához?

Szaratni meg pisáltatni csak szülőket láttam, ahogy a kölkeikkel csinálják. Az állatok képesek erre maguktól.

2023. szept. 22. 08:14
 50/64 anonim ***** válasza:
100%

50. Mivel hagyja hogy járjon keljen, így igen, sz@ratja a macskát. Ha annyira felelős állattartó lenne, nem hagyná hogy kóboroljon a macskája, főleg ha jelzik, hogy szétsz@rja az udvart.

Látom nagyon zavarnak a családos személyek, főleg a "kölkeik".

2023. szept. 22. 11:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!