Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Aki nem vegán, az hogy mondhat...

Aki nem vegán, az hogy mondhatja magáról azt, hogy védi az állatokat?

Figyelt kérdés

Hiszen semmi logika nincs benne. Bizonyos állatok haljanak meg, a többit meg védjük?

Magyarázza már el valaki nekem…

2021. júl. 22. 17:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/118 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ezt csak azért böfögted ide, mert láttad, hogy a tied lenne a 100. komment. Mert már rég más téme van. xd
2021. júl. 28. 10:56
 102/118 anonim ***** válasza:
9%
Ez meg a te magánügyed.
2021. júl. 28. 11:04
 103/118 anonim ***** válasza:
78%
Mármint a kérdezőé.
2021. júl. 28. 11:06
 104/118 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező remélem csak természetbarát, újrahasznosítható dolgokat veszel, nincs autód, csak gyalog, biciklivel, vagy tömegközlekedési eszközökkel közlekedsz, és napelem van a házadon, mert a klímaváltozás elég komoly. Tudod olvadnak a jéghegyek és az ottani állatoknak egyre nehezebb. Ugyanis az a különbség a jegesmedve és a csirke között, hogy a csirke nem fog egyhamar kihalni, míg ha így folytatjuk a medve igen! Te teljes szívedből véded azokat az állatokat, amik mindenféle képpen fenmaradnak, de itt vége is, nem? Hisz ha a jegesmeddvét védve nehezebb másokban bűntudatot kelteni, így hát maradsz a könnyedebb úton! A te logikád alapján elkezdhetnénk védeni a szúnyogokat, a legyeket, meg akkor már az egysejtűeket is!
2021. júl. 28. 11:36
 105/118 anonim ***** válasza:
82%
Mivel nem minden vegán ilyen debil, ez egy rosszul összeállított étrend miatti hiánybetegség eredménye?
2021. júl. 28. 11:45
 106/118 anonim ***** válasza:
71%

Ebből mémet kellene csinálni:

"Kérdező: Legyetek vegánok, mert aki nem vegán az rossz!

Válaszolók: Nem akarunk és ezzel nincs is semmi baj!

Kérdező: Vegan gyulolok!"

(Ügyeltem kérdező helyesírására is:))

2021. júl. 28. 12:12
 107/118 anonim ***** válasza:
89%

"Aki nem vegán, az hogy mondhatja magáról azt, hogy védi az állatokat?

Hiszen semmi logika nincs benne. Bizonyos állatok haljanak meg, a többit meg védjük?

Magyarázza már el valaki nekem…"

Jelenleg 106 (velem együtt 107) válasz érkezett. Ha ezeket végig olvasod megkapod a választ a kérdésedre. Lehet, hogy nem tetszik és nem értesz vele egyet, de ez a válasz.

2021. júl. 28. 12:33
 108/118 A kérdező kommentje:

Nézzétek. Én hoztam élő példát arra, hogy ha jól csinálod, akkor a vegánság tökéletesen fenntartható.

Hoztam példát arra, hogy hogyan szennyezi a környezetet.

A szenvedésre is hoztam példát.

Ti mit csináltatok 107 válasz alatt?

Szidtatok, hogy gyűlölködő vagyok. De felhoztatok bármi ellenérvet? Azon a nevetséges feltételezésen kívül, hogy a növények éreznek fájdalmat? Mert én nem így látom. Egyetlen szóval sem kértem, hogy legyen bárki vegán. Csak kíváncsi voltam arra, ti hogyan látjátok ezt a dolgot. De ahogy leírtam a kérdést, gyűlölködés lett a válasz. És kb 25 gyűlölködő válasz után én leírtam egy reakciót ezekre. És akkor én vagyok a bunkó?

2021. júl. 28. 17:50
 109/118 anonim ***** válasza:
86%
108, nem is 107 válaszon át szidtak. Volt olyan hogy te is kommenteltél, aki normálisan válaszolt, aki bevédett (sajnos), meg a felháborodott emberek. Meg ugye a vegyes.
2021. júl. 28. 18:40
 110/118 A kérdező kommentje:
Akkor mondjam azt, hogy 80 gyűlölködő válasz volt? Nem sokkal jobb
2021. júl. 28. 18:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!