Aki nem vegán, az hogy mondhatja magáról azt, hogy védi az állatokat?
Hiszen semmi logika nincs benne. Bizonyos állatok haljanak meg, a többit meg védjük?
Magyarázza már el valaki nekem…
Ebből mémet kellene csinálni:
"Kérdező: Legyetek vegánok, mert aki nem vegán az rossz!
Válaszolók: Nem akarunk és ezzel nincs is semmi baj!
Kérdező: Vegan gyulolok!"
(Ügyeltem kérdező helyesírására is:))
"Aki nem vegán, az hogy mondhatja magáról azt, hogy védi az állatokat?
Hiszen semmi logika nincs benne. Bizonyos állatok haljanak meg, a többit meg védjük?
Magyarázza már el valaki nekem…"
Jelenleg 106 (velem együtt 107) válasz érkezett. Ha ezeket végig olvasod megkapod a választ a kérdésedre. Lehet, hogy nem tetszik és nem értesz vele egyet, de ez a válasz.
Nézzétek. Én hoztam élő példát arra, hogy ha jól csinálod, akkor a vegánság tökéletesen fenntartható.
Hoztam példát arra, hogy hogyan szennyezi a környezetet.
A szenvedésre is hoztam példát.
Ti mit csináltatok 107 válasz alatt?
Szidtatok, hogy gyűlölködő vagyok. De felhoztatok bármi ellenérvet? Azon a nevetséges feltételezésen kívül, hogy a növények éreznek fájdalmat? Mert én nem így látom. Egyetlen szóval sem kértem, hogy legyen bárki vegán. Csak kíváncsi voltam arra, ti hogyan látjátok ezt a dolgot. De ahogy leírtam a kérdést, gyűlölködés lett a válasz. És kb 25 gyűlölködő válasz után én leírtam egy reakciót ezekre. És akkor én vagyok a bunkó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!