Hogyan vallhatja magát valaki állatvédőnek, aki nem vegán vagy minimum vegetáriánus?
Attól még lehet valaki állatvédő, hogy húst eszik. Én is állatvédő vagyok, ellenzem a globális hőemelkedést, és szoktam előadásokat tartani az állatvilágról, hogy védhetjük meg. De a szalámiról-burgundiról soha nem mondanék le. :P
Hogyha olyan állatvédőről van szó, aki tényleg nagyon elfogult, pl kikötözi magát egy fához (vagy érted xd), na az biztos vegán. De mint mondtam, attól függetlenül ehet húst. A vegán-vegetáriánus egy döntés, hogy te nem eszed meg a disznót, mert az mindent összezabált, a nyuszit meg azért nem, mert cuki.
Volt már ilyen kérdés.
Keresd vissza.
Kitalálom, ezt az okosságot is te kérdezted, igaz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__allatvedelem__108835..
En tartok tobb fele allatot megis eszek hust. Es? A sajat allataimat szeretem, gondozom oket, de emiatt nem erzem hogy megkene valljak a hustol. Tyukjaim is vannak, de mégis minek tartsam oket ha a tojast se tudnám hasznosítani es csak dobalnam ki?
Nekem alapból nagyon rossz velemenyem van mind az allatvedokrol, mind a fajtamentokrol és a tobbi ilyen csodálatos szervezetrol, ahol az allat tartas kimerul abban, hogy Te csak akkor szereted az allatot ha rakoltottel az alap dolgokon tul fel-1 milliot, de ha elmesz dolgozni es otthon hagyod az allatod akkor mar allatkinzo vagy.
Sajnos johetnek a lepontozasok, de mikor 1 honapot varsz a valaszra! a fajtamentoktol, mert szeretnel 1 parhonapos kiskutya part orokbefogadni, de ok azzal irnak vissza hogy bocs mar egy hete odaadtuk masnak, 0 tisztelettel, 0 egyutterzessel, 0 segítsegnyujtassal akkor ott azert elgondolkodik az ember, hogy egyaltalan erdemes e ilyen emberektol orokbefogadni, mikor mindenhol azt nyomatjak hogy fogadj orokbe, mellette meg ezt csinálják. (nem egyedi eset).
Egyebkent lehet fura de en azon a véleményen vagyok, hogy ugy kene ahogy regen az indianok, osemberek: csak akkor olunk ha kell. (ide mondjuk a vadaszat szamomra nem tartozik, mert jobb esetben akkor vadasznak ha nagyon elszaporodtak az allatok).
Ami jelenleg megy a bevasarlokozpontokban engem is elborzaszt, pedig en eszek hust, de ezt a mennyisegu pazarlast en sem ertem hogy tudjak fent tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!