Kitennél ilyen táblát a lakásodra?
Szerintem ha egy épület ég, be kell menniük hacsak nem tudják biztosan, hogy nincs bent ember. De ha látják hogy van bent kutya vagy macska, csak megpróbálnák kimenteni.
Azt nem kell kiírni hogy értékes állat van bent, csak pl hogy 2 macska.
Nekem a szomszédom tudja hogy milyen állatom van, így ha nem vagyok otthon és valami baj van (szokatlanul sír a kutya vagy ilyesmi) akkor fel tud hívni, vagy ránéz hogy mi van. Szerintem nem árthat egy ilyen jelzés.
Ártani nem árt senkinek, ha téged megnyugtat írd ki, zavarni vagy megszólni érte senki sem fog.
Viszont teljesen feleslegesnek tartom, mert nem fognak bemenni egy macskáért az égő házba, és remélem ezt te sem várod el tőlük. Elhiszem, hogy szereted a házi kedvenceidet, de remélem nem várod el egy embertől sem, hogy kockáztassa az életét, ne adj Isten benn égjen a tűzben velük együtt... Tanuld meg az emberi életet elválasztani az állati élettől.
Nem! De lenne egy mindig kéznél lévő listám, illetve ha olyan a helyzet küldeném sms-be nekik.
Ha kiteszed a házad falára ezt a táblát azzal a bűnözőket vonzod oda, olyanokat akik megélhetési bűnözők. Magyarán akik a díszdisznódra úgy tekintenek mint a parizer, és nem tudják megvenni boltba.
Az, hogy az ember megveszi boltba a kaját egy dolog.
De amikor valaki tálcán kínálja a gazdasági állatait vagy a kis kedvencét az ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!