Mernél ebben a pillanatban publikus fotókat készíteni a lakásodról?
Az enyém bármikor fotogén, mert nem törődöm azzal, hogy minden nett és tüchtig legyen. A lakásom van értem, nem fordítva.
Viszont nem vagyok olyan hülye, hogy publikussá tegyem a lakásomat, amikor az internet korában seperc alatt össze lehet kötni információkat. Kösz, de betörőket nem kérek.
Te kérsz? Mert akkor csak tedd nyugodtan fel az összes képedet a netre.
Manipuláció? Mivan? :D
Csak feltett egy kérdést.
Hogy válaszoljak is: nekem mindig fotogén állapotban van a lakás.
Mernék s nem fotogén kicsit sem. A párom szobája még nincs teljesen leglettelve, van egy friss vésés az egyik falon, nemrég járt itt a villanyszerelő, lent épp arra vár pár fal, hogy kidöntsék... A fürdőszobába még nem sikerült lámpát venni, de attól még remekül néz ki, azt lefotóznám bármikor :) A szobámat hagyjuk, ott általánosan kupi van, de nekem megfelel. Azért a saját készítésű padló megérne egy fotót, s a falon levő tekeredő festékcsíkok is kedvesek nekem... Túl kevés a szobámban a koponya, de van ez így.
Fotogénné? Hmmm évek óta igyekszünk, nem megy az olyan gyorsan. A festést még bevállalnám a következő hónapra, teljes rend viszont sosem lesz. Azért már nagyon várom, hogy legalább az összes bútor, gipszkarton polc és miegymás meglegyen, s mindenütt egyéni burkolás legyen, mint a fürdőben, fúga pedig az egész házban egy darab se.
Szeretem a rendet, igényem van rá, csak a környezetem entrópiára törekszik...
De ki tudna áttörni az előszobában cipőkből, papucsokból, esernyőkből, kabátokból és kulcscsomókból emelt műszaki akadályon hogy fotózhasson: :D
Egyébként igen, keveset vagyunk itthon hogy rendetlenséget csináljunk, por meg még nincs a szombati takarítás óta. Maximum a mosogatóban figyel pár tányér, ami várja sorsa jobbra fordulását...
Köszönöm a válaszokat én mindenkinek zöldet adtam (most reggel), nem szoktam lepontozni senkit. Főleg hogy itt nincs is helyes válasz. Azért merült fel bennem a kérdés, mert amikor ingatlan hirdetéseket nézegetek, hihetetlenül rendetlen lakásokat látok. Mondjuk pl. ez, de mondjuk ezen látszik, hogy már nem lakják:
De ennél cifrábbakat is, néhol látszik, hogy csak el kéne tenni a ruhaszárítót, elmosogatni, stb és máris szebb lenne a fotó. Mégsem törekednek erre ez a fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!