Mi történik ha a bank kiküldi az ügyvédet a lakásodra?
Figyelt kérdés
Ez év szeptemberben lejáró CHF alapú személyi kölcsönöm van és folyószámla hitelem. Decemberben munkanélküli lettem, nem tudtam fizetni a részleteket, mert a mai napig nem kaptam ellátást. Mai napon kijött egy ügyvéd a lakásomra éppen nem voltam otthon, értesítést hagyott, hogy 3 napon belül jelentkezzek. Mi történik ilyenkor a továbbiakban?2012. febr. 14. 22:32
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy érdemes lenne fizetési haladékot kérni tekintettel a helyzetedre. Ha ez nem megy, akkor felmondják a hitelt és végrehajtási eljárás fog indulni.
2/4 anonim válasza:
Alig több mint fél év van vissza, próbálj egyezkedni a bankkal!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Mindenképpen halasztást leszek kénytelen kérni, bár szerettem volna már mielőbb letudni, de ha nem megy, nem megy. A munkahelyem sem bírt már ki egy évet legalább, mert azért kerültem munkanélkülire, mivel felszámolták a munkahelyemet is. Ebben a térségben meg hiába reménykedek abban, hogy munkahelyem legyen, pedig 30 évet irodai alkalmazottként egy helyen szolgáltam ki. Jó mi, közel az 50-hez munkanélkülinek lenni és új munkahelyet találni az esély egyenlő a nullával.
2012. febr. 15. 06:44
4/4 anonim válasza:
A szomszédunkat is kereste a bankjától egy ügyvéd, névjegyet és egy levelet hagyott itt neki az ajtóban. (Devizahiteles, de már kb. egy éve nem fizeti a részleteket, nem is lakik már itt a szomszédunk). A levél még mindig az ajtóban van, ahova az ügyvéd tűzte, kb. három hónapja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!