OTP Junior kártyáról hogyan utalhatok megadott számlaszámra?
Eddig én is tudom, de pl. online átutalást hogyan kell intézni? www.otpdirekt.hu jobb felső sarokban lehet bejelentkezni, azonosítót, jelszót, számlaszámot megadva.
Mik ezek? Az azonosító a nevem, valamilyen szám? A jelszó a fizetéskor megadandó négyjegyű kód? A számlaszámomat honnan nézhetem meg, 117 már be van írva, mellé kell írni a kártyán lévő 4 négyjegyű számot?
Előre is köszönöm a segítséget, ez az első alkalom, hogy utalok és az OTP oldalán nem találtam választ a kérdéseimre.
Legközelebb pontosan tedd fel a kérdést.
A netbankba akkor tudsz bejelentkezni, ha erre külön szerződést kötöttél a bankban. Ott kapsz azonosítót, meg kell adnod a jelszavad, a számlaszámodat pedig magadnak kell tudnod, az nem a kártyaszám. A bankkártya és a bankszámla két nem összekeverendő dolog. Olvass utána a PSZÁF honlapon, és tanulj. Netes hozzáférésért pedig irány a bank!
Az OTP direct netes felületén kell bejelentkezned a számlaszámmal, azonosítóval, jelszóval (amit utána egyből meg is kell változtatnod). Ezt a junior számlán általában automatikusan kötve van, kivéve ha nem kéred, hogy ne legyen. Díja ingyenes, és nagyon hasznos. Ha beléptél, onnantól már tudni fogod, hogy utalj :)
(Számlaszámod 117... de nem a kártya szám!!!; azonosítod és jelszavad pedig a szerződésben kapott mellékleten van rajta, ha még se lenne akkor irány az OTP, egy szülővel és köss a kártyád mellé OTP direct szerződést is) Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!