Mit tegyek ha légpuskával fenyegetnek?
Figyelt kérdés
Villanypásztorunk van így nem tud kiszökni a kutyusunk...De sajnos ritkán előfordul az,hogy a lábunk között szökik ki. Ha ki is szökik, azon nyomban utána megyünk és visszahozzuk....Viszont a szomszédunk megfenyegetett,hogy lelővi a kutyánkat,ha újra meglátja az udvarában.(elvileg egy két macskájukat el is kapta). Ilyenkor mi a teendő?2021. márc. 19. 16:44
31/35 anonim válasza:
itt este állandóan szabadon engedik a kutyákat, mivel itt ez a szokás, természetesen én nem , nekem se az én dolgom megcsinálni a másik szomszádnak az oldalát, de muszáj volt a kutya miatt, szomszéd cseszett bele, a Kérdezőt ismerem, mindent megtesznek azért a kutyáért, a családdal a gond, mert nem annyira érdeklik a kutya sorsa,de ebben nem szeretnék bele menni, De ha esetleg van nektek ötletetek, akkor meghallgatjuk és megcsináljuk, Amikor elmennek valamarre.. akkor a lábuk között szokott ki szökni. A kérdező olyankor bezárja a házba, de vannak napok amikor nincsen otthon, és olyankor családja nem igen viszi be mivel "úgyse fog kiszökni". Szóval igen,,, ha van esetleg valamilyen ötleted,meghallgatjuk. Kutya a legfontosabb. Igen iagazd van,hogy mindenkinek a saját felelősége, de azt nem szeretem, hogy itt is szidják "leütném,megölném".a Nagy Állatbarátok, nemde?. Nyugodtan lehetne ötleteket adni, Remélem sikerülne végleg.
32/35 anonim válasza:
Kérdező Sose hagyja kiszökni, más hibájából szökött eddig:) Kérdező amint megtudta utána is rohant. mindent megpróbált az ellen,hogy ne szökjön, de lássuk be, sajnos nem mindegy kutya ugya olyan.
34/35 anonim válasza:
Ülj le a szomszédoddal megtárgyalni az ügyet.
35/35 anonim válasza:
Fennyegess vissza egy 5 és felessel és mondd hogy a tiéd pontosabb és erősebb. Ráadásul acélmagvasod is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!