Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mit tegyek ha légpuskával...

Mit tegyek ha légpuskával fenyegetnek?

Figyelt kérdés
Villanypásztorunk van így nem tud kiszökni a kutyusunk...De sajnos ritkán előfordul az,hogy a lábunk között szökik ki. Ha ki is szökik, azon nyomban utána megyünk és visszahozzuk....Viszont a szomszédunk megfenyegetett,hogy lelővi a kutyánkat,ha újra meglátja az udvarában.(elvileg egy két macskájukat el is kapta). Ilyenkor mi a teendő?

2021. márc. 19. 16:44
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Sajnos sok az olyan ember,akiknek nem számít a saját kutyájuk... hiszed vagy sem, Most először szólt nekünk.
2021. márc. 19. 18:40
 22/35 anonim ***** válasza:
91%

Kutyab-zi vagyok, de k-rvára elegem van már abból, hogy egy Budapest melletti településen élünk és napi szinten parázni kell az önsétáltató, jajcsakmostszököttkibuksika kutyáktól, persze a gazdájuknak áll feljebb.

A kutyám nagy mozgásigényű, és mégis fosok sétálni vele, nem kikapcsolódás, mert a nemtörödőm kutyájukat telibeszaró álgazdik még azzal sem foglalkoznak, ha valakit megtámad a szökött kutyájuk. Nem egy támadás történt, volt akinek a kutyája bele is halt, mert az önsétáltató kutyuli kivégezte. Természetesen bocsánatkérés semmi, nemhogy az állatorosi költségeket állná.

Tehát én kutyaőrültként is megértem a szomszédot.

2021. márc. 19. 23:00
 23/35 anonim ***** válasza:
87%

Ha most szolt eloszor, akkor jo turelmes lehet. A kart, amit okoztatok neki, ugye kifizettetek es bocsanatot kertetek?

Oldjatok meg kerdezo, nem olyan nehez ez, csak ugye a kifogasok helyett a megoldasra kene torekedni.

2021. márc. 19. 23:58
 24/35 anonim ***** válasza:
89%
Ez a ti hibátok, oldjátok meg hogy a kutya NE menjen ki. Különben valaki megelégeli hogy terrorizálja a kutya az állatait, és kinyúlva találjátok meg, és egy szavatok se lehet.
2021. márc. 20. 10:36
 25/35 anonim ***** válasza:
90%

Örülj, hogy nem én vagyok a szomszédotok.

Azt írod, hogy tyúkokat is kapott el. Na már most ha ilyet nálunk csinált volna, én a fejszét beleállítottam volna abba kutyába ott helyben...

Amúgy falu közepén róka nemigazán szokott járni. Szóval amiatt külön kerítés nem indokolt. Szóval ne csinálj úgy, mintha más hibája lenne, hogy a TE kutyád kárt okoz más tyúkállományában.

2021. márc. 20. 12:50
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem az ilyen embereket, Ti állatbarátok? de mégis megölnétek más kutyáját, elkapott egy két tyúkot? hisz szomszéd is megeszi, nem díszként tartják, Vannak MAKACS KUTYÁK, HIÁBA TESZEL MEG MINDENT,AKKOR IS KI FOG SZÖKNI,
2021. márc. 22. 15:59
 27/35 anonim ***** válasza:
72%
TE is ÖRÜLJ,hogy nem én vagyok a szomszédod:) Megtennéd, ugyanazt kapnád Tőlem, De élvezettel tenném.
2021. márc. 22. 16:01
 28/35 anonim ***** válasza:
87%

Mi speciel a tojásáért tartunk tyúkot. Enni csak akkor esszük meg, ha már nem tojik. Szóval ha egy jól tojó tyúkot meg kell enni, a gazdájának már az is kár.

De alapból hogy egyél meg egy olyan tyúkot amit egy kutya szétmarcangolt?

2021. márc. 22. 16:20
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Utsó válaszoló, Lehet ,hogy csak én gondolkodok így, Kiskorom óta falun élek, tudom hogyan élnek a szomszédok, tudom hogy mindenhol szökös kutyák vannak, de akkor megcsinálom a kerítésem, Tudod villanypásztorunk van, így se ki se be nem tudnak jönni az állatok... Egy szar drót kerítést kell felállítani??? XDDDDDD vajon ha szomszédnak is az lenne? akkor bemennének akutyák? :D nem hinném. SZóval megmaradnának a tyúkjaim.
2021. márc. 23. 06:23
 30/35 anonim ***** válasza:
87%

A kerítésállítás annak a feladata akié a kutya, nem pedig mindenki másé. Pl ha egy utcában csak egyvalakinek lenne kutyája, akkor építsen több mint 20 ember kerítést, hogy a kutya ne tudjon beszökni, ahelyett hogy csak az építene akié a kutya, hogy az állat ne szökjön ki?

Érdekes is lenne, ha pl szereznék engedélyt oroszlántartásra, aztán védekezzen ellene más ahogy tud, mert hagyom kiszökni.

Nálunk amúgy valahogy nincsenek szökött kutyák, pedig 2000 lakosú faluban lakok.

2021. márc. 23. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!