Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mit tegyek ha légpuskával...

Mit tegyek ha légpuskával fenyegetnek?

Figyelt kérdés
Villanypásztorunk van így nem tud kiszökni a kutyusunk...De sajnos ritkán előfordul az,hogy a lábunk között szökik ki. Ha ki is szökik, azon nyomban utána megyünk és visszahozzuk....Viszont a szomszédunk megfenyegetett,hogy lelővi a kutyánkat,ha újra meglátja az udvarában.(elvileg egy két macskájukat el is kapta). Ilyenkor mi a teendő?

2021. márc. 19. 16:44
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Amugy meg a nevelessel hogy alltok? Mi az, hogy a kutya hamarabb megy ki a kapun, mint ti?

Seta, foglalkozas? Sejtem, hogy pluszban meg rohadtul unatkozik es, es meg csak a kapuszabaly sincs meg, ami tok alap.

2021. márc. 19. 17:46
 12/35 A kérdező kommentje:
Sétáltattuk, de amióta az egyik kedves szomszéd kutya rá támadott és vérzett is így már nem viszem sétáltatni. Plusz a Szomszédok beszólógatnak,hogy minek sétáltatjuk? kutyának az udvarban a helye.
2021. márc. 19. 17:52
 13/35 A kérdező kommentje:
a másik,hogy Nem városban élek, hanem egy SZAR zsákfaluban:)))
2021. márc. 19. 17:56
 14/35 anonim ***** válasza:
91%

Es? Kit erdekel, hogy mit csinal a szomszed?

Tehat akkor osszegezzuk: van egy neveletlen kutyatok, aki baromira unatkozik es a szomszednak kart is okoz, foglalkozni nem foglalkoztok vele.

Tehat mi a kerdes innentol kezdve? Tenni ugy latom semmit nem akartok az ugy erdekeben, tehat ennyi. Vagy bevaltja az igeretet, vagy nem. De tokre megertem a szomszedot.

2021. márc. 19. 17:56
 15/35 A kérdező kommentje:
Értelmezni tudsz? Vagy csak úgy Te mondod meg,hogy mi a helyzet a kutyámmal és hogy mennyire van nevelve +mennyire foglalkozunk vele? Sétáltatni nem tudom, mivel a kutya rátámad, (De te így is elvinnéd a kutyusod) Nem csak sétáltatással lehet foglalkozni ehy kutyával.
2021. márc. 19. 18:03
 16/35 anonim ***** válasza:
37%

14. válaszoló:

Nem értelek, miből veszed le hogy nem foglalkoznak vele? Tán te is ott laksz? Segítséget kért, nem kioktatást hogy milyen a kutyája, mintha a tied lenne. A falu nem lehet az igazi, volt már kutya támadás is, szóval nem biztonságos ott sétáltatni. Értelmezz aztán oktass

2021. márc. 19. 18:09
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok mindent tudhat a kutya, ha csak ugy kirohan a kapun meg a kerdezo jelenleteben is, es erte kell menni. Gondolom a nevere se hallgat nagyon, kulonben vissza lehetne hivni.

Ertelmezek es olvasok, pontosan latszik, hogy mi is a gond azon kivul, hogy az egesz csalad szarik ra es meg a kaput se kepesek bezarni.

2021. márc. 19. 18:15
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Illetve bocsanat, javitom magam, a kaput lehet bezarjatok, de senki nem megy rogton a kutya utan, ha kiszokik, csak a kerdezo. Na ez is kemeny.
2021. márc. 19. 18:21
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én is ismerem közelről a helyzetet, így tudom, hogy igen csak a kérdező megy a kutya után azonnal. De ha nincs otthon akkor szinte senki. Nehéz dolog ez, de ezek szerint Magyarországon inkább ocsmárolnak, fenyegetőznek, mint hogy segítenének abban hogy ne szökjön ki vagy hasonló (nem a válaszolóra értem).
2021. márc. 19. 18:25
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk az elozmenyeket, lehet ez a szomszed is szepen szolt mar ezerszer, de nem volt eredmenye, ezert eldurrant az agya.

Uvoltottem mar en is szomszeddal a baromsagai miatt, de rohadtul nem uvoltessel kezdtem, hanem megprobaltam megbeszelni vele normalisan a problemat tobbszor is, (szinten kutyas dolog, csak az ove rohadt agressziv volt es o engedte ki maszkalni!), de suket fulekre talalt.

Vegul nem en, de valaki elvitette a kutyajat gyepivel, vagy valami allatvedokkel, azota se ment erte, ennyire szamitott.

2021. márc. 19. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!