Mit tegyek ha légpuskával fenyegetnek?
Amugy meg a nevelessel hogy alltok? Mi az, hogy a kutya hamarabb megy ki a kapun, mint ti?
Seta, foglalkozas? Sejtem, hogy pluszban meg rohadtul unatkozik es, es meg csak a kapuszabaly sincs meg, ami tok alap.
Es? Kit erdekel, hogy mit csinal a szomszed?
Tehat akkor osszegezzuk: van egy neveletlen kutyatok, aki baromira unatkozik es a szomszednak kart is okoz, foglalkozni nem foglalkoztok vele.
Tehat mi a kerdes innentol kezdve? Tenni ugy latom semmit nem akartok az ugy erdekeben, tehat ennyi. Vagy bevaltja az igeretet, vagy nem. De tokre megertem a szomszedot.
14. válaszoló:
Nem értelek, miből veszed le hogy nem foglalkoznak vele? Tán te is ott laksz? Segítséget kért, nem kioktatást hogy milyen a kutyája, mintha a tied lenne. A falu nem lehet az igazi, volt már kutya támadás is, szóval nem biztonságos ott sétáltatni. Értelmezz aztán oktass
Nem sok mindent tudhat a kutya, ha csak ugy kirohan a kapun meg a kerdezo jelenleteben is, es erte kell menni. Gondolom a nevere se hallgat nagyon, kulonben vissza lehetne hivni.
Ertelmezek es olvasok, pontosan latszik, hogy mi is a gond azon kivul, hogy az egesz csalad szarik ra es meg a kaput se kepesek bezarni.
Nem tudjuk az elozmenyeket, lehet ez a szomszed is szepen szolt mar ezerszer, de nem volt eredmenye, ezert eldurrant az agya.
Uvoltottem mar en is szomszeddal a baromsagai miatt, de rohadtul nem uvoltessel kezdtem, hanem megprobaltam megbeszelni vele normalisan a problemat tobbszor is, (szinten kutyas dolog, csak az ove rohadt agressziv volt es o engedte ki maszkalni!), de suket fulekre talalt.
Vegul nem en, de valaki elvitette a kutyajat gyepivel, vagy valami allatvedokkel, azota se ment erte, ennyire szamitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!