Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Milyen àllatvédelmi cselekedet...

Milyen àllatvédelmi cselekedetet csinàltàl eddig életedben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kívàncsi lennék ki milyen jó cselekedetet tett màr az àllatok védelmében.

Jó lenne ezeket olvasni és tudni,hogy van nagyon sok jó ember.

Pl. megfogtàl egy kóbor kutyàt es elvitted chipet olvastatni. Ra dumaltad a szomszedot,hogy milyen jo lenne ha kiivartalanitana a macskajat es nem szulne evente 10 kolykot stb. Vegan/vegetarianus vagy.

Ilyenekre gondolok.

Varom a sztorikat.

Szep estet Mindenkinek!

2021. márc. 2. 21:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok, jó látni hogy ilyen sokan tesztek valamit az állatokért és a környezetért :)

Még így utólag eszembe jutott, hogy szoktam szemetet szedni séták alkalmával út széléről, árokból, erdőből. Állatmenhelynek és cicamentőknek adakoztam eledelt, játékot, takarót, hordozókosarat, vettem támogató naptárt.

Mentettem fészekből kiesett kismadarat több alkalommal. A csigákat is lepakolászom a járdáról, úttestről. Ha ások a kertben, megpróbálom nem elvágni a gilisztákat XD A házba betévedt pókokat, bogarakat nem csapkodom le, hanem kiviszem az udvarra.

Ezek kicsi dolgok, tudom, de annak az állatkának csak egy élete van és neki számít :)

2021. márc. 3. 23:49
 32/35 anonim ***** válasza:
83%

Kamaszkoromban hazavittem egy utcán talált kiscicát, megsajnáltam és féltem, hogy valami baja lesz. Illetve hazavittem egy nagyon rossz körülmények között tartott kiscicát is, gombás volt a bőre, 8 hetes volt, de súlyra egy 4 hetesnek felelt meg. Mind a ketten szépen kikupálódtak, a szüleimnél élnek azóta is, ivartalan, benti macskaként.

Amióta elköltöztem, szintén befogadtam az utcáról egy cicát.

Emellett rendszeresen adományozok állatvédő szervezeteknek, és az adó 1%-ot is rendszeresen a Szánhúzó Fajtamentésnek adom.

2021. márc. 4. 11:06
 33/35 A kérdező kommentje:

Úristen,annyira jó volt olvasni a kommenteket.

A tavas az örökre meg fog bennem maradni.

Szuperek vagytok. Maradjatok mindig ilyenek.

2021. márc. 4. 14:23
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Találtam az utcán egy elég elhagyatottnak tűnő, sovány kiscicát. Azóta eltelt fél év és itt alszik az íróasztalomon éppen. :) Szoktam utalni havonta cicamentőknek, és mindig veszek valami jótékonysági terméket, amikor a zooplusról rendelek a cicámnak.
2021. márc. 6. 17:25
 35/35 anonim ***** válasza:
66%
A faluban ha kóbor kutya van befogom, egy àllatvèdő egyesülethez kerülnek. Velük tartom a kapcsolatot, gyűjtést szerveztem a , rèszükre, támogatom őket.
2021. márc. 15. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!