Fizetnék e pár száz forintot havonta olyan szolgáltatásért, ami a saját és házikedvenceitek mindennapjait jócskán megkönnyítené?
Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 23:10
2/25 anonim válasza:
Ha elárulod mire gondolsz szívesen elmondom fizetnék-e. :)
3/25 anonim válasza:
pár száz forint havonta nem sok pénz. Ha valami "jócskán megkönnyíti a mindennapokat", valószínüleg megéri.
4/25 anonim válasza:
Hát ha te fizetnél azért hogy az én állataimnak jobb legyen,akkor azt nagyon megköszönném.Benne vagyok. :)
5/25 anonim válasza:
Attól függ, milyen szolgáltatásról lenne szó.
Ha szükségem lenne arra a szolgáltatásra, fizetnék érte havi párszáz forintot. Ha nem lenne rá szükségem, akkor nem rendelném meg csak azért, mert olcsó és a hülyének is megéri.
7/25 anonim válasza:
A kulcsszavak közt "állatvédelem", "állatmentés" áll, vajon mi lehet ez a szolgáltatás? A válaszhoz tudni kellene, mert nagyon nem mindegy, miről van szó, hiába csak pár száz forint.
8/25 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy az állatokért bármit. :))) De nyilván kérdés az is, hogy miről van szó. De én ajánlom. :)
9/25 anonim válasza:
Ha csak egy újabb szükségtelen kényelmi szolgáltatás, akkor nem.
10/25 anonim válasza:
Nincs több kellemetlenség! Nincs több szag! Nincs több folt a szőnyegen!
Mostantól mi piszkítunk a háziállataik helyet!
És a legfantasztikusabb, hogy mindezt a saját lakóhelyünkön!
Így önnek ezzel többé nem kell foglalkoznia, csak megbeszéli a házikendvenccel, hogy mi ezt a terhet mostantól levesszük a válláról! Éééés kész is vaan!
És neki nem kell többé piszkítani, nem kell a dolgát végeznie!
Csak most, csak itt, csak Önnek, havi 2.000Ft-ért!
Keressen bizalommal!
Beszarunk2000 Kft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!