Legális csúzlival balkáni gerlét lőni a saját udvaromon?
Figyelt kérdés
Nem szadizmusból tenném, hanem mert túl vannak szaporodva. Vadászengedélyem nincs.2017. okt. 29. 16:41
1/13 anonim válasza:
Ez ugyanolyan kérdés hogy legláis-e konyhakéssel az udvarodban őzre vadászni.
Egyértelmű volt a válasz? De ha nem akkor leegyszerűsítem: Nem.
Egyébként nem a te tiszted megítélni hogy túl vannak-e szaporodva és hogy irtani kell őket.
2/13 anonim válasza:
A hülyék is túl vannak szaporodva...
3/13 anonim válasza:
Ha folyton a kertedben tesznek kárt, akkor bántalmazhatod őket, hogy elszokjanak onnan. De gyilkolni véletlenül se!
4/13 anonim válasza:
Minden vadmadár védett! Tilos őket leölni saját teljen belül is. Érthető így még neked is? Attól, hogy az a te földed, a madarak hivatalosan állami tulajdonba tartoznak!
Mellesleg a csuzli még állatkínzásnak is minősül.
6/13 anonim válasza:
Van az a kutya, macska, aki helyetted intézi
7/13 anonim válasza:
Inkább csak elijeszteni próbáld őket vele, ha elég okosak nem jönnek vissza pár alkalom után, nekünk is akkor lett galamb mentes az erkély mikor az egyik teliberepülte anya egyik kaktuszát.
8/13 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy nem balkáni gerle? Amúgy nem lőheted ki, se csúzlival, se légpuskával.
9/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok.. azt kihagytam ,hogy az idvarodon te nem lőheted.. tehát kizárólag papírokkal. Szoktak írtást tartani.. az hivatalos.
10/13 anonim válasza:
"A gerle egy lőhető,nem védett faj."
Hát persze!
Vadászterületen, idényben, a szükséges vizsga és engedélyek megszerzése után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!